Mösspåtagning&Valborg

Hej alla glada! Idag sken solen och vi hade mösspåtagning, WOHO!! Kom precis hem och hela min overall är täckt av fint klotter. mumma. Ikväll blir det middag med gäster och sen kanske utgång. Bilder kommer upp senare ikväll eller imorgon så för tillfället lägger jag upp 2 bilder från i måndags när jag fixat min sminkning till skivan. Saknades fjädrar! Enjoy!

Stress

God morgon! Idag är hela dagen planerad från morgon till kväll. Galet! Är lite stressad faktiskt.
10.00 Digitalbild lektion
11.30 Samling inför musikalen
12.30 Musikal
16.30 Sam. prov
22.00 Skiva i staden.

Jag har inte pluggat tillräckligt inför provet och har knappt någon tid till att göra det heller, buhu. Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll och har inga pengar att köpa något nytt för heller. hjeelp! Dags för kaffe och plugg! ciao

 

 

Arctic outbreak

Blev tyvärr ingen musikal för mig idag utan jag valde att stanna hemma och se på film, är alldeles för trött. Jag hyrde iallafall Arctic outbreak som jag precis såg klart. Otroligt obehaglig film och ganska bra faktiskt.

Den välkände miljökämpen Dr. David Kruipen (Val Kilmer), arbetar med ett forskningsprojekt i Arktis. Tillsammans med sina fyra forskarstudenter hittar han ett förhistoriskt djur infruset i polarisen. Då de undersöker djuret gör gruppen fantastiska fynd, som överträffar deras vildaste drömmar och mardrömmar. En parasit som legat i dvala i urtidsvarelsen vaknar till liv, och börjar söka efter nya varmblodiga värddjur...

Smittade och strandsatta i Arktis inser de desperata studenterna att det enda sättet att skydda mänskligheten är att helt isolera sig från omvärlden, även om det kostar dem själva livet.


Den var bra och fick iallafall mig att tänka på konsekvenserna av globaluppvärmning. tankeställare? javisst!