30 december,

Förlåt för den glesa uppdateringen senaste tiden. Om det inte är internet som krånglar så är det en massa jobb eller så åker jag på en förkylning. Ligger nu i sängen med datorn på magen och dricker te, äter lussebullar och knaprar i mig echinaforce (stavning?). Kan bara andas med munnen vilket gör att jag smaskar i mig lussebullar och andas som Darth vader. Blä.

Imorgon blir det nyår's firande med bästaste Malin. Hennes bror bjöd med oss på middag så jag kommer spendera nyår i underbara Vaxholm :) Hoppas bara att förkylning ger med sig en aning och att jag kan bestämma mig för något att ha på mig, är ju så himla velig hela tiden. Och juste, tack mamma för att du betalat middagen för mig, annars hade jag nog fått sitta hemma och smaska lussebullar på nyår. hehe.
1. Nya ytterskor 2. Te

Guardian angel,
Sovit gott? :) Tänkte visa en sak jag fick i julklapp av mina kusiner. Det är en liten skyddsängel i glas. Otroligt fin! Såhär står det:

The angel in this box
is the guardian of your heart.
Give her your worries
and your fears,
so hope and peace can start.
Keep this box nearby you,
and know how much she cares,
for when you need love and joy,
your angel will be there.

Shepherd,

åh, jag är sååå himla trött. Var uppe och jobbade tidigt imorse och sen blev det en hel del shopping, hehe. Knatar nu runt i mina nya underbara tofflor från Shepherd. Älskar dem! Hittade även en klänning på H&M för 100:- som jag troligtvis ska ha på nyår. Ett riktigt kap ;) Nu ska jag dricka te och äta lussebullar resten av kvällen + titta på CSI triologin som börjar klockan 20.00 ikväll. De som känner mig vet att jag ääälskar CSI (a).

Hoppas ni får en mysig kväll, god natt!