Lax, färskpotatis och citronvatten

Mamma kom hem med lax och färskpotatis, lycka. Otroligt gott med grönsaker, sås och citronvatten. Jag har även beställt 2 biljetter till Twilight -Eclipse på fredag. Taggad. Har läst alla böckerna och har båda filmerna hemma, hoppas att filmen väger upp till boken bara för jag tycker inte riktigt att den senaste filmen gjorde det. Dags för läsning på balkongen innan solen går ner. puss

 

Onsdag, 30 Juni

Moln, blåst och enstaka solstrålar. Fy. Jag hade verkligen hoppats på riktigt solsken idag så jag kunde sitta ute och njuta innan jag har praktik i tre veckor, men icke. Ska dock inte klaga eftersom det inte regnar och ändå är över 20 grader.
Ikväll ska vi troligtvis äta lax och potatis till middag, mums. Lax är nog det bästa jag vet, sitter aldrig fel. På tal om middag så firar jag och min pojkvän ett år imorgon. Kan inte riktigt förstå att tiden går så fort. Det ska vi iallafall fira på kvällen efter min praktik. Pappa har erbjudit sig att laga middag till oss så vi kommer inte bli besvikna, han är nämligen otroligt duktig på att laga mat. Här är några bilder från igårkväll då jag träffade mina vänner.

Albin och Johannes, söta grabbar.

Här är jag när jag rotar i min godispåse (a)

Fina Hilding<3

 

"Never a mistake, always a lesson"

Förlåt för min usla uppdatering men senaste tiden har varit hektiskt och underbar. Spenderade förra veckan och midsommar med Malin och helgen med Charlie. På torsdag börjar min praktik på Kastellet i Vaxholm och tills dess har jag en hel del att göra.. phuu.
Nu ska jag byta om och ta bussen till pappa, puss och kram.
weheartit.com