Sista november,

Dagen har krypit sig förbi och jag kan knappt minnas vad jag har åstadkommit. Ingenting skulle jag tro. Önskar att jag kunde ha lite mer motivation, att vilja ta tag i saker och ting, få något gjort om dagarna. Måste öva! Imorgon är en ny dag.

Såg att våra blommor börjar slå ut, fint som snus :) Imorgon ska jag ta mig ut i skogen och fota lite hade jag tänkt. Hoppas jag inte fryser ihjäl ;)


Julklappstips: Mamma,
Eftersom man lätt får brist på ideér när man ska köpa julklappar tänkte jag ge några tips.
Här ovanför har jag slängt ihop lite enklare saker som man kan ge till sin mor. En fin tekopp, några prydnadskuddar, en varm pläd, ett vackert halsband, ett doftljus, en kofta eller varför inte en värdecheck på ett närliggande spa. Det säkraste kortet är ju faktiskt att fråga vad de önskar sig men alternativen ovan kan vara givande.

Ett extra plus (om man är händig och har tid/vilja) är att sy sina egna prydnadskuddar och ge bort. Eller varför inte köpa en enfärgad kopp, lite porslinsfärg och dekorera som man själv vill :) Hoppas det har hjälpt lite!

Sunday movie: The Grinch

Heej på er. Hoppas ni haft en mysig första advent :) Jag har inte gjort något speciellt, varit hemma och fixat, jobbat och såg nyss på film här hos pojkvännen.

Eftersom det är söndag tänkte jag passa på att tipsa om en film, trevligt va? :) Eftersom det är första advent och lite juligt tyckte jag att en julfilm skulle vara mysigt, få känna lite mer julkänslor och sådär. Frågade precis pojkvännen vilken han tyckte att jag skulle tipsa om och de första han säger är: THE GRINCH! haha. Snacka om julkänsla va!? ;) Så idag blir söndagsfilmen The Grinch. Den är ju bra egentligen och ett stort plus är att Jim Carrey är med, AVGUDAR honom :) Så jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll. Kram