Back home,

hejhej, kom precis hem från pojkvännen. Sitter nu i sängen med en kopp kaffe och fryser.. Det är så ruggigt kallt i mitt rum ibland, inte konstigt att jag alltid har minst 3 filtar här inne (a) Idag ska jag träffa Hilding och ikväll ska jag till pappa och plugga spanska :)

Gaah, Halebop's reklam SUGER! Såg precis den där en liten tjej berättar om när hon skickade ett sms till sin pappa som blev fel för att hon använt sig av T9. eeeeh, okej. Sjukaste reklamen ever! Tycker verkligen inte om den. Nog om det.. dags för kaffe och sen lunch. See ya.
Hos pojken,

Hejhejhej, sitter för tillfället hos pojken och tittar på Idol. Stannar här tills imorgon då jag har fullt upp så uppdaterar nog tidigast imorgon kväll.

På tal om något helt annat så har jag gått runt i en vecka och funderat på att klippa håret.. vågar inte eftersom jag alltid ångrar mig efter 2 dagar och försökt spara till långt hår i en evighet nu. Men om jag klipper mig så ska jag klippa mig som jag hade i nian, inte riktigt så kort men i samma stuk. Tål att tänkas på.. dags för Idol. puss

Samma stuk som bilden fast mycket längre..

Middag,

Kvällens middag blev: Fattiga riddare. Kanske inte den bästa måltiden egentligen men i brist på annat så blev det enklast så. Syster gillade det! :) Ikväll blir det glass framför Idol. Jag har aldrig varit den som tittat på Idol tidigare. Har sett några auditions för tokstollarnas skull och sen finalen för att veta vem som vann men mer än så har jag aldrig orkat. Ska ge det ett försök i år men man vet ju aldrig, efter ikväll får vi se..1. Kokbok för barn, haha 2. Min fattiga riddare, mums 3. Syster