Onsdag 31 augusti

Kan ni fatta att det redan är onsdag? Om två dagar har jag bott här i Falun i en vecka redan.. Sjukt. Det är en hel del att ta in fortfarande och mycket som har hänt (händer) på en gång.. flytta hemifrån, börja högskolan, träffa nya klassen, klara mig själv mm. Hittills går allt bra, förutom att jag längtar något fruktansvärt efter min familj och vänner :( ♥

Idag börjar första föreläsningen klockan 15.00, om studieteknik. Sen har jag min första riktiga lektion klockan 16 - 18 om presshistoria. Hoppas det blir intressant och att jag fattar iallafall lite av kursen ;) Nu ska jag packa ihop mina saker och ta mig ner till cykeln. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!First day..

Jaha, så har man börjat skolan igen då!
Kan inte riktigt fatta det. Har ju visserligen bara gått en dag så riktigt börjat har man kanske inte. Idag blev det iallafall träff med blivande klassen, lite tal från lärare samt en rundvandring på stan med våra fösare (faddrar med finare ord). Vi nya studenter kallas tydligen för blåbär, haha. Lite har man lärt sig minsann ;) Ne men det som skrämmer mig mest nu är att jag inte ska fatta nånting av det vi pluggar och att allt går åt skogen. Hjeelp!

Fick reda på mitt schema för någon timme sen och det är huuuuur slappt som helst. 2 timmar ena dagen, något seminarie nästa dag och sen ledig 2 dagar för att sen ha en lektion på 2 timmar igen. Inte mycket alltså. Blir väl desto mer hemstudier alltså.. (Jag som föredrar föreläsningar, faen!)

Nu måste jag bara försöka lära känna min klass så jag slipper ströva runt själv dag in och dag ut samt hitta min kurslitteratur. Stadsbiblioteket i falun hade bara 1 av 5 böcker inne och att köpa alla böcker skulle kosta runt 1000kr. Som student känns det lite dyrt men för att studera måste man ju faktiskt ha böckerna... får lösa det imorgon. Nu blir det en kopp te och tv sen bums i säng. SOV GOTT!
Kurslitteratur.. blää


Jag bor numera i Falun!

Heej på er, jag lever faktiskt!

Det har varit riktigt mycket på gång senaste veckan men nu är jag här, i Falun alltså. I fredags gick flyttlasset hit och igår fick jag en rundtur på stan av min nya roomie. Hon är helt underbar så gissa om jag drog en suck av lättnad när jag insåg att det här faktiskt kommer funka.. ;) Lägenheten är superfin men det fattas lite småsaker som lampor och gardiner, annars är allt toppen :)

Igår lyckades jag även packa upp ALLT jag haft med mig, vilket är 10 kartonger + 6 kassar kläder. Vet inte riktigt hur jag hann (mellan rundturen på stan och första krogbesöket i falun) men på något sätt lyckades jag. Känns riktigt skönt att ha det gjort dock, skolan börjar imorgon och det känns lättare att koncentrera sig på skolan och allt nytt när man vet att man inte har 10 kartonger hemma i lägenheten att packa upp. Men nog om det, tänkte ge en liten sneakpeak på rummet men eftersom allt är så nytt och preciiis inflyttat så får ni bara SMÅ delar ;)

NU: Lunch!!!En liten del av mina tavlor.Foton ovanför min säng.. Jag och mina älskade systrar ♥♥Min sovhörna.