Sunday movie: Wall street - money never sleeps

Kom ju hem igårkväll så tanken att lägga upp en söndagsfilm var ju som bortblåst. Ikväll blir det filmmys med pojkvännen och filmen vi ska se är.. Wall street. Har bara hört bra saker om den hittills så vi får hoppas :) Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥


Honey, I'm Home

Aaah, att sova i sin egen säng efter 4 dagar borta är heelt underbart. Visst var sängen på hotellet skön (med underbara lakan) men inget går upp emot att sova i sin egen säng ;) Nu är jag hemma iallafall, klockan 20.30 igår rättare sagt. Det har varit 4 underbara dagar och jag längtar redan till nästa gång vi sticker iväg, för det kommer vi definitivt att göra! Kanske sammanfattar resan lite kort imorgon för idag ska jag jobba och sen sover jag hos pojkvännen, guuud vad jag saknar honom ♥ Vi hörs imorgon helt enkelt!

1. Utsikt från rummet 2. Jag innan middagen 3. Morgonkaffe

Dag 22 - det här upprör mig

ouff, jobbig punkt det här. Har suttit i grubblat i snart en timme på vad jag blir upprörd över och hur jag ska få ner det i text. Det är svårt! Hamnar på sidospår hela tiden för att själv försöka komma på vad det kan vara som utlöser sakerna som upprör mig... det är lite kaos i mitt huvud just nu.
Men jag blir upprörd över saker som nästan varje människa blir upprörd över.. Krig, fattigdom, mobbning, djurplågeri, människohandel, mord.. listan kan göras lång men jag är inte mer än människa så vissa dagar kan även små saker göra mig upprörd.. så som dåligt väder, inget att ha på sig, slut på kaffe, en dålig hårdag. Man får försöka se de positiva i vardagen, en dålig hårdag kan enkelt bli bättre med en mössa och att även om det dör en människa varje dag så föds någon ny.
PS. Lillasyster anmälde sig till att bli fadder åt ett utsatt barn i Indien förra veckan, hon är snäll hon. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!