Back home..

Jag är hemma!!

Jag kom hem i måndags eftermiddag från en underbar vecka i Turkiet! (Längtar redan tillbaka lite..) Det har hänt en del sen jag flög iväg så tyvärr kommer jag inte att ha tid med fotoutmaningen framöver, kommer knappt ha tid med bloggen överhuvudtaget.
Jag ska ju börja plugga i Falun nu till hösten och medans jag var iväg i Turkland så fixade mamma en lägenhet till mig (hon är bäst!!) så framöver kommer det bli en hel del fixande inför flytt/skola & jag vill även umgås så mycket som möjligt med familj och vänner så om jag får tid över kommer det nog ploppa upp ett inlägg här och där :)

Nu blir det promenad med hundarna och sen en frukost med familjen ute i trädgården. Ciao!Turkiet -11 ♥

SÖNDAG

Gosh! Har hänt en hel del senaste tiden så huvudet hänger inte riktigt med..
Sammanfattning - I lördags förra veckan blev det en hederlig hemmafest då jag träffa en del trevligt folk från min gymnasieklass och estetlinjen.
I söndags hjälpte jag mamma och syster att måla här hemma och i måndags impulsköpte jag en egen färgburk vilket resulterade i en fondvägg och målande här hemma i fyra dagar.
I torsdags träffade jag bestis för lite växling av pengar och middag ute i skärgården, fick även besked om min intagning så i höst flyttar jag till Falun för att plugga Reklam och Visuell kommunikation, Spännande.
I fredags blev det bio, nya Harry Potter.
Igår hängde jag med pojkvännen och försökte planera inför resan och idag har jag packat och letat boende inför hösten. HJÄLP!

Imorgon sticker jag alltså till Turkiet, Alanya i en vecka, lääängtar, inte efter flygresan dock.. hua. Så det kommer alltså att vara lite tyst här från måndag 18/7 till måndag 25/7. Efter det är jag hemma igen och då kommer det en drös med inlägg, lita på det ;) Nu ska jag packa det sista och sen försöka sova, ska upp klockan fem imorgon, buhu. Men vi ses om ungefär en vecka raringar. Ha det bra! ♥♥♥