Midsommar

Har varit borta hela dagen men här kommer en bildbomb från midsommarafton :)Vi var 5 pers som möttes upp hemma hos Becka där vi började med lite Sill-lunch, men innan det försökte jag mig på en midsommarkrans.Tom var go och gla' :)Här är kransen färdig!! TA DAMed sill i magen tog vi med oss färdkost och gick till närmsta äng..där blev det kubb-spelande, killarna mot Becka & mig ;) Ni kan ju gissa hur det slutade, hehe.Jakob i fin midsommarkrans :)Vi gick tillbaka hem till Becka för lite mer "energi" och andra lekar så som pennan i flaskan, springa med potatis m.m.Pojkvännen agerar DJ ♥Efter tonvis med grillat kött, potatis, sås, grönsaker och annan mat satte vi oss inomhus för lite musiklekar och Rappa Kalja. Vi avrundade allt när klockan närmade sig tolv och jag är riktigt nöjd med min midsommarafton.
God mat, snälla vänner och fruktansvärt roliga lekar. Tack tack tack!


Boyce Avenue

Heej på er! Har haft en underbar midsommarhelg med god mat, trevligt sällskap, lekar och lite mera mat ;) Har lite bilder från midsommar men dom kommer inte upp förens imorgon ;) Innan dess tänkte jag tipsa er om lite bra musik såhär i sommarnatten.
Kom nyss hem från Superfina Silver Sara som är väldigt insatt när det kommer till musik, hon spelade upp lite låtar och jag fastnade ganska rejält för detta så hoppas ni gillar det ♥ Sov gott gullungar


Kjell

Heey, sitter hemma hos pojkvännen nu och glor på lite serier medans vädret är dåligt ute. Idag blev den en lunch med pojkvännens polare Simon och efter det åkte jag till Norrtälje för att få frillan fixad hos Becka. Jag är fruktansvärt nöjd så STORT tack ;) Imorgon blir det midsommarfirande med pojkvännen och lite vänner. Hoppas verkligen på fint väder och lite kalas :)

Igår blev det middag hos pappa och sen traskade jag hem till Sara där det bjöds på lite alkoholhaltigt och chokladkulor. Riktigt mysigt var det, som vanligt ;) Strax innan jag skulle åka hem kom "Kjell" på tal. HAHA. Vet inte riktigt om ni är bekanta med Kjell men i stort sett varje människa jag känner vet vem det är ;) Kan beo på dålig humor kanske men om man har tråkigt eller bara behöver ryckas upp lite så passar några avsnitt av Kjell utmärkt!! Här har ni ett smakprov ;)
hahahahahhaa, Bäst!

Hörs imorgon raringar :D