DenimIsDead

Har letat efter ett par grå jeans i evigheter nu och snubblade precis över ett perfekt par som DENNA brud visar upp. Dom är helt perfekta, men en prislapp på 900 kronor är inte direkt något en fattig student ropar hej åt. Hua* Hur ska jag göra nu? Får dreggla lite mer och hoppas på att någon vänlig själ (aka mamma) hör mina böner och ger mig lite "jul-pengar". he hePrezi.com

Sitter för tillfället i skolan och arbetar med vårt grupparbete. Har kommit väldigt långt så vi har gott om tid på oss, tack och lov, hatar att stressa! Igår gjorde jag klart vår presentation och jag tänkte tipsa om verktyget vi använde oss av. Prezi.com går man in på, fixar en inloggning och du är ready to go. Det är:
- Gratis
- Lättanvänt
- Snyggt
- Du kan utforma din redovisning PRECIS som du vill.

Det var en av våra gästföreläsare som använde sig utav det och det är 100ggr roligare att titta på än en trist powerpoint. Du slänger in allt du vill ha med och fixar och trixar lite och sen är det klart. Du kan även dela dina presentationer online. Det finns en hel del exempel på hemsidan också som visar exakt hur grymt detta är. PROVA!Första Advent

Igår var det som dom flesta vet första advent. Kan inte fatta att tiden går så fort. Har snart bott här i Falun i ett halvår. Sjukt.

Igår firade vi som sagt brors födelsedag hela familjen. Det blev middag på De svarta fåren i Gamla stan och OJ vad gott det var. Jag smaskade på en pizza (vid namn svarta fåren) och födelsedagsbarnet tog en pastarätt som jag hörde var riktigt god den med. Vi satsade stort och mumsade i oss efterätt också som bestod av hallonpannacotta med vit choklad. MUMS. Ganska dyrt för en fattig student men SÅ värt det med tanke på att vi firade käre bror.
Lokalen var mysig och personalen trevlig så allt som allt var det en underbar kväll! Lite snö hade inte skadat, vilket tydligen nästan alla i hela sverige fick en dos av utom vi som fick en dusch på väg till bilen.

Idag blev det ett morgontåg tillbaka till Falun och jag har från kl.11 varit i skolan samt haft ett boxningspass på gymmet. Skönt att komma in i vardagsrutinerna igen. Nu måste jag bara boka tvättid så jag slipper glida runt i mjukiskläder resten av veckan. Kram


Ursäkta de halvkassa bilderna. Kameran börjar sjunga på sista refrängen så i julklapp ska jag nog ge mig själv en ny "lover" och skänka min skrutt till systeryster som visat intresse.