Torsdag 29 sep

Äntligen paus från tentan! Gissa om det tar krafterna ur en, puh*. Igår blev det plugg hela dagen fram till klockan 17 då en tjej i klassen hämtade upp mig för middag på O'Learys och sen Ishockeymatch, Falun vs. Borlänge! I början av matchen kände man sig, iallafall jag, ganska off. Som att man inte riktigt visste hur man skulle göra, skulle man sitta tyst och glo eller skulle man stå och skrika eller hur gick det till. Efter ett tag släppte allt och vi var tre tjejer som satt nästan längst fram och skrek! Hur kul som helst :) Nästa match är onsdag nästa vecka så vi får se om vi går då också ;)

Idag har jag suttit och pluggat heeela dagen. Har i stort sett hela tentan klar så gissa om jag är lättad?! Ska ta en paus nu och sticka till Friskis&Svettis med en kompis. Har inte tränat på några dagar (pga. träningsvärk i magen bl.a) så nu jävlar ska vi ge allt ;) Imorgon kommer pojkvännen hit! ÄNTLIGEN! Så vi hörs då.

Hemtenta!!!

Förlåt för ruskigt dålig uppdatering senaste dagarna men jag fick min hemtenta i fredags så det är den stora anledningen till varför det inte kommer upp något på bloggen. Knappt att jag har tid att skriva nu ens.. Hua* Det är intressant och allt går fint när man sitter och diskuterar med dom andra i klassen men när man sätter sig för att försöka skriva hemtentan så korvar allt ihop sig. Allt vill liksom komma ut på en gång så det blir ett nedrans massa virrvarr. Har hällt i mig extremt starkt kaffe och en massa naturgodis så nu hoppas jag på ny energi för att försöka få klart hälften iallafall. På fredag ska hemtentan in så tills dess, Önska mig lycka till!!!Plugghörnan..


TGIF

Thank god it's friday!!

Kan inte fatta att jag för en vecka sen vid den här tiden mötte upp min underbara Sara hemma i Stockholm. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, tiden går så läskigt fort. Det är iallafall skönt att det är fredag.

Började dagen med lite sovmorgon, vaknade egentligen innan åtta men låg och myste i min varma säng tills klockan närmade sig halv tio. Gick upp och ställde fram frukosten och insåg att jag ALDRIG ätit frukost vid köksbordet här i lägenheten. Har hittills gått och satt mig framför tvn eller glömt bort att äta. Nu satt jag här iallafall med Havregrynsgröt, juice, smörgås och en latte. Solen sken in genom fönstret och allt kändes faktiskt bra, ni vet, typ som att man har ro i själen! Varade iförsig kanske i en kvart innan stressade lilla jag började skaka på knäna och var tvungen att göra något.
Har hittills klätt på mig, fixat håret, kollat bloggar, betalat lite räkningar, mailat och nu sitter jag här med en latte och lite choklad. Måste egentligen fixa disken också och ta en titt på hemtentan som läggs upp idag. (Hemtentan läggs upp idag och ska in om en vecka!!!! panik)

Ne, nu ska jag försöka njuta av mitt kaffe innan rastlösheten sätter igång igen. Ha en bra dag!