Bildbomb

Plugget går ju inte riktigt som tänkt, hehe. Dagens planer och minnen från bloggfesten snurrar runt i huvudet hela tiden så det är svårt att koncentrera sig. Här kommer iallafall en liten bildbomb från Bloggfesten. Enjoy!


Bilder lånade från söta Linda-Pauline


Bilder tagna av Josefine Jondelius Eriksson


Varken jag eller Rebecca hade ju kamera med oss men några bilder innan vi gick fick vi till


Och här har vi dom underbara tjejerna som gjorde kvällen möjlig! ♥ Fotad av duktiga Emelie

VALBORG

Good morning!
Har sovit som en stock inatt. Var nog lite överväldigad av goodiebagsen och stressad över idag. Det blir nämligen lite kalas idag med trevligt folk, 5-kamp, grillning, kubb och ståhej. Kommer bli riktigt kul.. lite mer sol hade däremot varit pricken över i så jag hoppas det klarnar upp senare.

Kom precis ut ur duschen så nu ska jag städa lite innan roomie kommer hem och sen plugga till hemtentan!
Hoppas ni får en underbar Valborg ♥

Goodiebags!

Fick ju som sagt sjuka goodiebags på bloggfesten. Tre stycken påsar proppade med fantastiska saker, man var ju som ett litet barn på julafton. En hel del hud- och hårprodukter, godis, hörlurar, presentkort och en heeel del annat. Allt är nu uppställt i ett hörn i vardagsrummet och jag har redan hunnit sniffa och kladda på allt. haha. Fick även ett VIP kort på Victuscella (där eventet höll till) + en kniv som ramlat ner i en av mina påsar. Hahaha.
Lite internt egentligen men vi pratade om det när vi satt vid bordet, att jag säkert skulle få med mig en kniv hem då besticken låg så nära kanten och alla våra påsar stod nedanför. Och vad hittade jag idag när jag började plocka upp allt?? EN KNIV! haha.