kråkbo

ÄNTLIGEN! Idag palla jag stjärten till en frisör här i Falun och fick ordning på frillan. Riktigt behövligt. Nu är frillan fräsch och fin och jag kommer definitivt ta bättre hand om den. Från och med idag blir det:
- Inpackning minst 1 gång i veckan
- Hårolja efter varje dusch
- Värmeskydd efter varje dusch
- Dra ner på användningen av plattången (den är min bästa vän)
- Massera hårbotten minst 5min varje dag
- Låta håret vara utsläppt oftare

Nu ska vi få frillan på bättre humör och förhoppningsvis få den att växa en del till sommaren :)
NU: smulpaj och film med älsklingen.


Iphone bilder pga glömska.
(pojkvännen fixa Photoshop till mig idag på min nya bebis så snart kommer det hända grejer här..)

Vardagslyx

Hej folk!
Blev en jädra sovmorgon imorse då jag egentligen skulle tagit fläsket på en runda på gymmet. Sköt upp det sisåsär två timmar men jag var där iallafall ;) Efter det mötte jag Malin för lite vardagslyx bestående av fotvård. U N D E R B A R T !!! Så nu är fossingarna mina lena och fina med målade naglar, för ovanlighetens skull. Pojkvännen kom till stan och vi tre tog en lunch innan jag gick och köpte en vit liten sketen sladd för att kunna koppla den lille datorn till tvn och se film. Närmare 500 kronor slängde jag ut på den där lille sladden men nu två filmer senare kan jag säga att det var ganska värt det ;)

Easy A och Dinner for Schmucks har vi matat av sen vi kom hem.. Har ni inte sett dom så bör ni göra det. Easy A är en av mina favoriter! NU: mys i soffan framför tvn.


Malins bild som föreställer mig.. hehe // min bild på Malins bortskämda fossingar

Crazy Stupid Love

Känner att 5 timmars sömn inte var tillräckligt för mitt huvud känns bara tyngre och tyngre för varje timme.. Har hur som helst hunnit med två pomenader på en timme vardera, gjort hemmagjord pizza till lunch med roomie, kollat film, tagit powernap och fått manligt besök (aka pojkvän).

Fick precis reda på att morgondagens föreläsning och seminarie är inställda så ikväll blir det film och mys för hela slanten! Troligtvis Crazy Stupid Love.. eller The Notebook! Någon som ser sambandet mellan dom två filmerna??haha.