Peace & Love

Heej på er, jag lever!
Har hängt på Peace&Love senaste dagarna och innan dess haft fullt upp så det blir svårt att få tid över till bloggen, speciellt eftersom blogg.se-appen inte funkar.. Ska försöka hinna uppdatera er imorgon :)
Ha en bra dag!
 

One last time

.. vilken dag. Varför blir jag så effektiv när det regnar för? kanske lika bra det. Har köpt biljetter till SHM i november, skickat mail till en familj i London, börjat packa, läst en bok på balkongen och gått en låång promenad med tjejerna till lugnet. Dock regnade det som bara den när vi var ute men väldigt skönt ändå. 
 
Har precis suttit och kollat på Allsång på Skansen med roomie. Pensionärsvarning?! Hörde Agnes nya låt och fastnade lite. Hon är ju så himla duktig.. 
 

Biljetter!

Hallååå, gissa vem som fick tag i två biljetter efter en timmes slit?? JAAAG! Den 23 November ska jag och Malin se Swedish House Mafia. LÄNGTAR! :D
 
Idag blir det en hel del att göra här hemma. Ska maila iväg lite saker, ordna och struktera lite och sen börja packa.. Jag flyttar liksom härifrån om en månad. Gör ont i hjärtat bara jag tänker på det :( 
 
 
hahaha, kommer sakna er!