Torsdag

Livet är inte lätt just nu alltså. Mår riktigt kasst samtidigt som jag har en miljon saker att göra. Kommer troligtvis begrava mig i skolarbete de kommande dagarna och förtränga det jobbiga.. 

Förde över allt från mobilen till datorn idag (ca.1300bilder) och det tär på känslorna när man minns allt. Det här året har gått förbi så snabbt.. Jag både älskar och hatar det.
Nu ska jag fortsätta här innan jag tar mig till skolan för ett seminarium. Puss på er

Kvällspromenad

Asså fy vad ont jag har i baksida lår och rumpa nu. Dom där skorna jag har gör ju susen (har inte tränat på ett tag heller.....).  Det blev en riktigt lång promenad med Becca och Nisse som hon passar ibland. Rebecca har varit borta de senaste 2 veckorna så det blev en del att ta igen. Lite kyligt på slutet men skönt att röra på sig.
Nu blir det film och saft i sängen innan jag somnar. God natt!


mjaensson @ Instagram

Silhouettes

Jag veeet att jag alltid kommer med bortförklaringar när det varit tyst ett tag men det är inte lätt att komma ihåg bloggen när det är strålande sol en vecka i sträck och sen en massa skolarbete att göra.. Så förlåt igen.
Ska försöka så gott jag kan den kommande tiden eftersom min dator äntligen samarbetar med mig igen ;)

Först ska jag röja upp här hemma för efter en vecka med kalas, chill och efterfest så ser det ut som en svinstia här hemma. Tvätten är redan igång nere i tvättstugan och nu ska jag börja städningen i mitt rum innan jag ger mig på resten av lägenheten. Så nu ska jag höja musiken och städa mig fram här hemma. Puss på er!