Alan Garner tweets

Jag hade skitsvårt att somna igårkväll, så jag började snoka runt på twitter och fastnade hos Alan Garner som är en av mina favoriter. Kan skratta högt för mig själv åt det han skriver, vilket jag gjorde där för mig själv i mörkret. haha. Men inte kunde jag va ensam om denna glädje så jag skickade vidare några av hans tweets till Becca. Vet att hon älskar honom lika mycket som jag gör.. haha. Så här har ni gårkvällens underhållning. Enjoy!
 
 

hacka lök utan tårar

Jag la upp en bild från när jag stod och lagade middag tidigare med ett tips på hur man hackar lök utan att ögonen börjar spruta..
Jag har blivit extra känslig mot detta och det har rent ut sagt sprutat tårar ur ögonen på mig dom senaste veckorna. Sa detta till N som sa att han hade lösningen på mitt problem. Han bad mig vänta, öppnade en kökslåda och drog fram en sked. Jag började ärligt talat skratta och undrade vad det där skulle vara bra för. Han var sjukt allvarlig och bad mig bara öppna munnen. haha. och vad gör man när en 11årig kille säger att en sked kan lösa ens problem? Man tar emot den. Stod där med skeptisk min och en sked i munnen medans jag fortsatte hacka min lök. Och tro det eller ej men det hjälpte!!! N gick stolt tillbaka till sina läxor och sa att jag mer än gärna fick sprida hans knep till alla mina vänner.. haha. så nu gör jag typ det! 
 
 
Man lär sig något nytt varje dag! 
 

Höstskor?

Det är ju inte riktigt samma väder här som hemma i Sverige så jag har knallat runt i mina converse dag in och dag ut sen jag kom hit i stort sett, men nu när det börjar bli lite kyligare funderar jag på att köpa mig ett par höstskor. Är dock velig till om det är värt det? Ska ju hem ganska snart och då kommer jag få gräva fram vinterdojorna ur flyttkartongen.. Blev iallafall lite kär i dessa så nu är jag i valet och kvalet.