Gårdagen

Jaha, och vad han man gjort idag? Jo allt utom att plugga iallafall! Tog en sovmorgon och brak-frukost innan jag mötte upp tjejerna i Brixton. Har sen dess strosat runt lite här och där vilket resulterat i att man kommer hem med X antal påsar. Ska inte dra någon ursäkt om att jag veeerkligen behövde allt, men hälften iallafall ;) haha. Resten ville jag bara ha i stundens hetta. Måste låsa in mina pengar när jag möter dom där flickorna. 
 
Ikväll vare tänkt att vi skulle på bio och mysa men nu verkar det mer dra åt utgång. Inte ett dugg sugen på att dricka men att klä upp sig och träffa folk är alltid kul :) Blir nog en liten middag innan också! 
Blir ingen mer update idag men några bilder från igår kan jag bjuda på. Puss
 
 
Börjar btw bli mer och mer sugen på att bli brunett igen... kan inte sluta tänka på det! Får se om jag kan hålla tassarna borta tills jag är tillbaka på svensk mark eller om jag kletar i något själv...
 
 

28e september

Imogon har jag bott här i 4 veckor.. Märks att man börjat komma in i rutiner för numera försvinner dagarna fort som attan. Känns som det var igår vi firade rebecca men icke, det var 3 dagar sen redan. Jag trivs iallafall ;))
 
Ikväll blir det middag med familjen, tror vi ska iväg och äta något indiskt. Spännande. Tills dess ska jag fortsätta plugga och småäta russin. Adios.
 
 
Gårdagens...