Achmed the Dead Terrorist

Phuu. Suttit i skolan sen strax efter åtta imorse och skrivit på den här jäkla tentan. Kände att det var dags för en liten paus och ett klipp på youtube fick mig på bättre humör. Såg några av dom här klippen för ett par år sen men hittade ett av dom nyligen. haha. Fortfarande lika kul. 
  

Instagram week 17

 
1.Botar träningsvärk med soffmys // 2.Träning med Jullis // 3.Hur man undviker skavsår // 4.Busungen Jullis knöt ihop mina skor // 5.Kalas // 6.Finaste Bob och jag // 7.Rast på jobbet // 8.Veckans mat
 
Nu är tvätten tvättad och plugget igång. Ska strax iväg till gymmet och jag längtar. Ska kötta ben och förhoppningsvis får jag inte lika mycket träningsvärk som sist. Puss på er.

29 04 13

Måndag och ny vecka... hade hellre haft söndag och legat i sängen hela dagen. buhu. Men det är bara att ta tag i sitt liv. Morgonpromenaden avklarad och har precis tryckt i mig gröt till frukost. Ska strax börja tentaplugget men först tänkte jag gratta min finaste syster som fyllde 21 igår. Skulle inte vara den jag är idag utan henne. Underbara människa! 
Jag älskar dig Sara! ♥
 
Jag och systrarna ♥