2013 in Review

 
Januari • Firade nyår i Falun. Flyttade in på Kasern. Var hemma och pussade på odjuren. Tog lite charmiga cam-bilder. Gjorde listor och planerade.
 
 
Februari • Hälsade på släktingar. Spenderade mängder av kvalitetstid hos Jullisen. Fick hem min första Glossybox. Tog tag i träningen. Bakade scones. 
 
 
Mars • Tog en roadtrip till Karlskrona. Hängde med grabbarna grus i några dar. Åt gröt i alla dess former. Firade Mor och styvfar på 100års kalas. Firade min födelsedag.
 
 
April • Fick påskägg. Hade systrar på besök. Slet av mig håret och färgade tillbaka mot blond. Pluggade med finaste Bobsi.
 
 
Maj • Snaskade donuts. Spenderade ännu mer tid med bestie. Strukturerade upp lägenheten, i färgordning. Föll för trenden och gjorde bananpannkakor. Grillade. 
 
 
 Juni • Hade odjuren på besök. Syster tog studenten. Firade midsommar. Frossade i grillad mat.
 
 
Juli • Besökte Skansen och tittade på djur. Var på Allsång med lillasyster. Läste böcker tills ögonen blödde. Njöt av lugnet på landet. Åt jordgubbar och grädde. Seglade på Runn.
 
 
Augusti • Frossade i mellanmål. Hade familjen på besök. Spelade minigolf. Träffade pappas nya kärlek, motorcykel nr 3? Bytte 4a mot 5.
 
 
September • Fikade med lillasyster. Åt Ceasarsallad på Piacetto. Åkte till Spanien med Jullis och hennes familj. Njöt av livet.
 
 
Oktober • Kom hem från Spanien. Åkte till Gävle och hälsade på storasyster. Kvalitetstid med systrarna. Drack mängder med Kaffe. Åt god mat i ett växthus. 
 
 
November • Åkte till Spanien och hälsade på Wifey. Åt god mat. Besökte Tarragona. Följde med på ridtur. 
 
 
 
December • Pluggade c-uppsats tills ögonen blödde. Följde med mamma på hundutställning. Åkte till Barcelona med familjen över jul. Åkte till Åre över nyår i fina vänners sällskap.
 

Barcelona, 22 - 26 December

Hallå. Här kommer en liten bildbomb från vår vistelse i Barcelona över jul.
 
 
Vi landade vid lunch på söndagen och spenderade resten av dagen på Barcelonas gator. Otroligt fint väder.
 
     
 
Måndagen blev en utflykt upp till Montserrat. Ett otroligt fint kloster uppe bland bergen, med en helt fantastisk utsikt. 
 
     
 
Julafton blev inte enligt traditionerna utan vi delade upp oss i flickor och pojkar för att gå på olika äventyr. Pojkarna åkte iväg till Camp Nou medans vi flickor shoppade loss så gott vi kunde. Blev sen en mysig middag med mängder av mat. Tapas istället för julmat och massor av skratt. Fina familjen ♥
 
Onsdagen i sin tur blev återigen uppdelad då mamma och lillasyster stannade på hotellet och vi andra tog oss till  La segada familia, en kyrka designad av Gaudi himself. Vi tog oss sen vidare till Park Guell där grabben Gaudi återigen varit och trollat med sina designtalanger. Eftermiddagen spenderades sen på hotellets spa med bubbelbad och bastu. 
 
På torsdagen flög vi tillbaka hem med mängder av nya minnen och en ny stad att pricka av på listan!
 

I'm back home

God jul på er, eller god fortsättning kanske det är som gäller nu. Vi kom hem från Barcelona IDAG och jag längtar redan tillbaka. hua för vardagen säger jag bara. Men någon vecka till har jag "ledigt" iallafall.
Vi har haft det helt underbart i Barcelona. Sett staden och sevärdheter, shoppat både det ena och det andra samt ätit MÄNGDER med mat. Nog är man någe att klämma i nu ska jag tala om. haha. Blek och smygfet lagom till nyår. Jo ja tackar ja. Träningen börjar imorgon. Och för att få bort tankarna på mat kommer kvällen spenderas framför Victorias secret fashion show!!!
  
 
PS. Min älskade wifey förlovade sig idag med sin fina karl. Så ett ENORMT grattis till er. Är så jäkla glad för er skull!!! ♥♥♥♥♥♥