Mobilblogg: @någonstans i Sverige

Sitter just nu i bilen någonstans i Sverige. Tjoho. Äventyr. Förhoppningsvis är vi framme innan tio ikväll men med alla andra dårar som är ute och kör kan vad som helst hända ;)

Mobilblogg: time for bed!!

Jag lever! Är uppslukad av både det ena och det andra och imorgon försvinner jag i fyra dagar.. Ska dock försöka uppdatera, i annat fall är det Instagram som gäller (@jaensson).

Har hur som precis lagt mig i sängen, för imorgon är en ny dag och jag ska upp tidigt. Och preciiis nyss ringde världens bästa wifey! Har inte insett hur mycket jag saknade henne förens nu. Fick helt seriöst en varm känsla i hela kroppen när jag hörde hennes röst! :( och tårarna har samlats på hög nu när jag letat fram en bild på tösen, usch vad du betyder mycket Becca! Kom tillbaka snaaaart <3

2013 02 26

Goood morgon!
Jag lever igen. Dog tentadöden förra veckan men nu har jag återuppstått. typ. hehe. Helgen flög förbi fortare än fortast och nu är det redan tisdag. hjälp. Veckan är fullproppad som vanligt, med skola, planering och liknande så det kommer bli en hektiskt vecka. Jag och Julle har även lovat oss själva att bli "skinny-bitches" så idag ska vi börja dagen med en morgonpromenad. tjohoo.
Dags att smyga ner och väcka prinsessan ;) puss.