17 again

Idag genomfördes det första "riktiga" arbetspasset på jobbet. Phuu. Inte så lätt som man tror ska jag lova. Först en genomgång av ALLT kring kassan, innan det var upp till bevis och jag fick testa på allt som tryckts in i min lilla hjärna. Hade som tur var hjälp av världens snällaste tjejer. TACK!
Imorgon flyr jag hem till familjen och jag längtar ihjäl mig. Min kära mor åker till Thailand på onsdag så jag vill hinna umgås med henne (och självklart resten av familjen) innan hon drar. Saknar henne något fruktansvärt just nu, min lilla mamma (hon är kortare än mig, tihi).
 
Efter jobbet slängde jag mig in till Julle för att få komma på andra tankar än koder och regler. Det blev en snabb middag framför filmen "17 again". Ruskigt pinsam till och från så jag kunde inte låta bli att gräva ner ansiktet i en kudde och asgarva. En riktig tonårsfilm helt enkelt ;) NU ska jag sova. God natt!
 
 

310113

Sista januari idag då.. kan inte fatta att tiden går såhär fort. Får ju panik. 
Fick en request av wifey om att jag borde bli bättre på att uppdatera och skriva vad jag har för mig om dagarna. haha. Jag har ju inget spännande för mig vilket resulterar i NOLL uppdatering. Men för din skull hjärtat ska jag berätta vad jag har för mig ;)
 
Den här veckan har hittills bestått av ångest, förkylning, halsont, saknad och sömn. Har kommit in i någon svacka där ALLT känns hopplöst och lönlöst. Inget känns kul och jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Framtiden vill jag inte ens tänka på men att försöka leva i nuet känns för grått och sorgligt när inte ens vädret är fint. 
Haha, nu låter jag som en bortskämd skitunge som inte glädjs av det jag har, men jag är faktiskt glad.. ibland. Jag har till exempel fått extrajobb (tjohoo) så nu kommer jag ha ännu mindre fritid. Skola, jobb och träning. 
 
Ne men jag ska bannemig rycka upp mig. Idag ska jag till jobbet för lite kassaträning. hjälp. Har ju inte en blekaste om hur man hanterar dom där kassorna, vilka koder det är till frukt och grönt (apelsin? granatäpple? någon som kan?) osv. Det är min första dag så jag (eller dom) kan inte förvänta sig att jag kan allt.. men jag är sån. måste va bäst! blää. nu blev det ner i depp-träsket igen. fasen. 
Det finns ju en hel del jag saknar också. Sommaren. värme. mina djur. min familj. frukost på sängen. morgonmys. fina kläder. volleyboll. London. grillkvällar. WIFEY ♥
 
 

Hypnotisören

Såg en film för någon kväll sedan, Hypnotisören. Har läst boken av Lars Kepler innan så jag hade väl lite för höga förväntningar. En bra och spännande film men måste nog säga att boken var bättre.