Flashback

Tiden går som sagt väldigt fort när man har roligt. Jag har sen i söndags både lillasyster och vilddjur hemma hos mig och redan imorgon ska dom åka hem. Hur gick det till? Har varit helt underbart att ha dom här. Speciellt morgonpromenaderna med djuret. Har börjat se fram emot att gå upp vid sju för att ta djuret på kissrunda ;)
Får göra det mesta av den här dagen och tack och lov har det börjat spricka upp och bli lite sol :)
 
Men sista juli fick mig även att tänka på förra året, för det var då jag flyttade ut från lägenheten i slätta. Det sjuka är att Frida håller på med exakt samma sak det här året, hon flyttar ut. Tänk vad fort tiden går... Snart ETT ÅR sen jag flyttade till London. Hoppas den här hösten bjuder på minst lika mycket spännande saker :)
 
Dags för en flashback: 
2010 - Hela familjen spenderade sista dagen av semestern på Öland. 
 
2011 - Hade precis kommit hem från en vecka i Turkiet. Det var även då jag blev tilldelad lägenheten i Slätta.
 
2012 - Packade ner mitt hem i Slätta och väntade på besiktningen... hua. 
 
2013.. Och idag? Idag är jag hemma på Kasern i Falun och ska om några veckor påbörja mitt sista år på Högskolan Dalarna. Tänk vad livet ändras.

Skepp ohoj!

I lördags spenderades dagen ute i en segelbåt med trevligt sällskap. Inte ofta man får tillfälle att bara njuta av sommaren så nog passade jag på alltid. Bad, go'fika, skratt och solsken var bara ett fåtal av de saker som förgyllde min dag. Tack än en gång! :)
 
 
 

Bestie kommer till stan!

Fy vilken seg morgon jag har. Ska strax iväg till jobbet och det har inte varit lätt att ta sig upp ur sängen ska jag tala om. Hua. Jag har tack och lov en massa att se fram emot.. 
- Idag kommer bestie till stan <3
- Imorgon blir det en tur på sjön innan vi är bjudna på kalas hos fröken Holmlund.
- På söndag åker bestie hem :( Men mamma kommer och dumpar både hund och lillasyster här för en vecka!
- Måndag - fredag med lillasyster och vovve <3
 
Och sådär fortsätter det ända tills skolan börjar. Älskar att ha saker att se fram emot och den tid som är kvar av sommaren är fullproppad!! :) 
 
 
Bestie och jag förra sommaren <3