Snapshots on Instagram

1. Study hard // 2. Starbucks always write my name wrong // 3. Horseback riding // 4. A day in tarragona //
5. First day, lunch at Sitges // 6. Waiting at the gate
 
Hallå. Jag lever fortfarande. Idag är sista dagen tillsammans med wifey och B för imorgon flyger jag tillbaka till kalla Sverige. fy. Så idag har vi startat dagen med frukost, kaffe och massor av plugg och planering. Ikväll blir det middag och drinkar, och wifey är redan taggad. haha. Kommer bli en bra kväll och avslutning på de här dagarna! 

First two days

God kväll. Eller.. god natt kanske jag ska säga. Ligger nämligen i sängen och är helt slut efter dagens äventyr. Rebecca har visat mig runt i Tarragona och det är så himla fint överallt. Imorgon blir det ännu mer äventyr så om jag ska orka måste jag sova, typ NU. Här kommer iallafall lite bilder från igår och idag. Puss
 
 
 
 

Mobilblogg: @ mas boronat

Hallå :) nu har jag landat och kommit fram till wifeys andra hem. Landade runt tio och blev upphämtad av wifey och B. Vi åkte till Sitges och käkade lunch vid vattnet. Hur härligt som helst och riktigt varmt. 
Sen åkte vi hem till Mas Boronat. Vi har sen dess haft handledning om C-uppsatsen, fått en guidad tur runt området av B och ska snart käka middag. Det är så himla fint här! 
Rebecca har planerat hela veckan så imorgon blir det äventyr i Tarragona :) 


Lunch med finaste paret