Valborgsmässoafton

 
Vackra blommor från en kollega på jobbet, som tack/hej då efter tio veckors praktik! 
 
Hej på er! Jag sitter just nu hemma och läser bloggar med en kopp kaffe i handen. Är så otroligt seg i både kropp och knopp så jag skulle helst vilja krypa ner i sängen och kolla på film/serie resten av dagen, men icke för idag är det Valborg. En dag då man eldar majbrasor för att skrämma bort häxor och onda andar. Eller för att elda det gamla och välkomna den nya våren. Alla har sina tolkningar. Jag tycker mest det är mysigt att samlas och se majbrasan. Tyvärr bjuder inte Falun på något vidare väder idag (det började precis dugga såg jag nu) så vi får se vad vi hittar på. Det kanske blir en kväll hemma framför tvn trots allt ;)

Tip: Lip Balm - French kiss

 
Läppglans och läppstift har jag aldrig riktigt tyckt om att använda, men läppbalsam och läppsyl däremot är jag helt besatt av. Om jag skulle samla ihop alla mina läppbalsam som jag har utspridda i handväskor, jackfickor och på olika ställen hemma så skulle jag nog ha fler än vad jag vill erkänna.. Denna lilla raring är den senaste i samlingen och kom i Glossybox. Den luktar lite kokos och mjukar upp torra läppar på ett kick.
Nyfiken på att läsa mer eller beställa en själv så är det bara att klicka HÄR.

News from BikBok

I lördags blev det en liten tripp till Kupolen i Borlänge för några ärenden, och eftersom Faluns utbud av klädbutiker är lite snålt så passade jag på att utnyttja tillfället. BikBok var mitt främsta mål och inte blev jag besviken inte. Jag var självklart inte ensam om att plöja runt där inne just där och då (löningshelg och allt) så min sökning gick snabbare än väntat, men tur var nog det för annars hade jag troligtvis kommit hem med betydligt fler än två plagg.