Sunday movies

Idag är det söndag, och sista dagen på min semestervecka. Ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till kontoret och bli sysselsatt igen. Man uppskattar liksom ledigheten lite mer då. Så för att njuta av denna söndag till fullo har jag är tre stycken tips på filmer som jag nyligen sett. Enjoy.
 
 
 
Chef - Denna är en riktig feelgood film så att säga. Handlar om en pappa med en otrolig passion för mat men som aldrig riktigt får chansen att visa vad han går för. Efter ett tag får han chansen att följa sin dröm och han tar sin son och sin bästa vän med sig. Riktigt mysig film. Får till och med mig att vilja laga mat, haha. 
 
 
 
Someone marry Barry - Den här komedin blev F tipsad om av sina föräldrar så vi passade på att se den. Otroligt rolig och en del igenkänning finns det. Det handlar om fyra kompisar som kännt varandra sen barnsben varav en av dem alltid varit clownen i gänget. Hans upptåg och förstörelse har nu drabbat dem även i vuxenålder och dem försöker då bli av med honom, genom giftermål. 
 
 
 
A million ways to die in the west - F tjatade ganska länge om att han ville se den här och till slut fick jag ge med mig. Den handlar om en kille som försöker vinna tillbaka sin flickvän genom att vara en riktig cowboy och utmana hennes nya pojkvän. Tyvärr råkar han ut för en del trubbel på vägen och bor även i en stad där folk dör som flugor av olika skäl. haha. En ganska sjuk komedi men den var bättre än jag väntat mig.
 
 
Hoppas iallafall någon av filmerna kan vara i er smak och att ni får en otroligt mysig söndag!! Puss

A gift and new music

 
Cleaning day with some good music..
 
När mannen min kom hem från Dublin förra månaden fick jag lite presenter, min "bad day"-box har jag redan visat men denna LP var också en gåva jag fick. Han vet hur frälst jag blivit i Ed Sheeran så hans senaste album var något som han beställt till mig. F och hans pappa är båda galna i LP-skivor och sina LP-spelare, så nu har jag också en skiva till samlingen här hemma. hehe. Så idag medan jag har sprungit upp och ner till tvättstugan, städat toaletten, dammat och erövrat vårt berg av disk så har denna spelats i bakgrunden.
Allt går mycket bättre när man har bra musik i bakgrunden. NU ska jag springa ner och hänga lite tvätt igen. Puss

A weeks vacation

 
Lunch with my man a couple of weeks ago
 
Hej på er! Det blev en paus den senaste veckan. Allt har bara flytit på och varken kamera eller blogg har fått en tanke tyvärr, därav tystnaden.
Men idag mina damer och herrar är första dagen på min veckas semester. haha. Ja ni hörde rätt. Jag kör det där med sommarsemester lite bakvänt. Spenderade alla varma dagar under sommaren inne på kontoret och jobbade istället för glassandes på stranden. Och nu när jag kommer jobba konstant hela hösten så kändes den här veckan otroligt efterlängtad, trots det höstiga vädret. Jag har inget planerat utan jag kommer ta allt precis som det kommer.
Förresten, det enda inplanerade för veckan är ett besök till bestie i Söderhamn. Hon har ju fått för sig att flytta till UMEÅ av alla ställen och plugga i ytterligare tre år. Så innan hon tar sitt pick och pack ska jag hälsa på henne och umgås lite :)