31 12 14

 
inspiration for new years eve
 
Sista dagen för året är kommen och börjat lida mot sitt slut. Jag kan inte riktigt förstå att detta år redan är slut och att jag för 365 dagar sedan befann mig i Åre. Det är mycket som hänt, men det är något jag tänkte summera i ett annat inlägg.
Ikväll ska jag laga middag till lilla familjen här hemma sen blir det att göra oss i ordning och åka iväg till några kompisar till F som har fest med 20tals tema. Riktigt kul MEN jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig. haha. Har inte riktigt orkat fokusera eller lägga energi på det så jag får dra fram fantasin och hitta på något som passar temat. Här ovan ser ni lite inspiration jag utgått ifrån (kanske knäpper något kort på resultatet och visar er imorgon). Nu ska jag gräva mig in i garderoben efter något som kan passa :)
 
Hoppas ni får ett riktigt bra firande, oavsett vart ni är och vad ni gör. Och att er start på det nya året blir en bra början! Puss och gott nytt år ♥
 
 

I'm coming home

Well hello, en weekend i London gick fort. Vi sitter just nu på flygplatsen och väntar för om en timme flyger vi hem!! Det har varit helt fantastisk att bara tillbaka här och några godbitar har jag köpt med mig hem. Mer får ni veta när jag är tillbaka på hemmaplan, tills dess.. Puss?! 


Some snaps from the last days

The London wishlist

 
some things on my wishlist..
 
Jag har sen innan resan skapat en liten wishlist på saker som jag gärna vill kika på eller köpa i London, och dessa saker är bara några av dem.
- Skönhetsprodukter som hårnålar, torrschampo, ansiktskrämer osv finns otroligt billigt på Bootz här i London.
Victoria's Secret är ett måste för att köpa lite nya underkläder samt parfymer att ha med sig i handväskan.
- Michael Kors butiken håller jag tummarna för att det ska finnas lite smarriga rabatter nu när mellandagsrean dragit igång här.
Kläder osv är inget jag funderat på och inget jag verkligen behöver, utan hittar jag något jag gillar så köps det troligtvis :) hehe. Har ni några tips på saker att köpa när man väl är i London??