January on Instagram

 
1.Första januari 2.Minnen från Barcelona 3.Vill haaa
 
 
4.Bob & Rebecca 5.Middag med wifey 6.Wifey igeeen
 
7.Tillbaka på gymmet 8.Biljard 9.Saknar mina monster
 
January on Instagram @mjaensson
 
Insåg att mitt uppdaterande på både blogg och Instagram varit nästintill obefintlig den här månaden. Så det ska vi ändra på. Idag kommer dagen spenderas med skolarbete, kvalitetstid med Jullisen och förhoppningsvis ett konditionspass på gymmet. Ha en bra dag!
 

Återblick

Hej på er, och god morgon.
Är fortfarande halvt nerbäddad i sängen med en kopp kaffe och datorn. Måste försöka få lite saker gjorda idag men har ännu inte hittat motivationen till att ta mig upp. Haha. Jullisen som är här på besök till fredag har samma position som jag, fast i soffan. Enda skillnaden är att hon faktiskt duschat och börjat plugga... ;)
 
Satt nyss och kikade igenom lite mappar på datorn och hittade bilder från Januari 2012 och 2013. Tänk vad fort tiden går. Snart är det februari. Men jag tänkte iallafall visa en snutt av vad jag hade för mig de tidigare åren.. 
 
 
 
Januari 2012 sprang jag och Malin runt och härjade här i stan. Tror nog att en afton på Kåren var planerat just denna kväll.
 
 
Januari 2013 hade jag kommit hem från London och precis flyttat in där jag bor nu. Denna bild är tagen i Skyttepaviljongen på lugnet med Frida och Julle.

Dagens föreläsning

Hej på er. Idag spenderades några av dagen på en föreläsning. Ämnet kretsade kring copy, reklam och hur man säljer med ord. Några tips och trix inför framtiden fick man allt. 
 
Urklipp ur "sälj det med ord" av Mattias Åkerberg som föreläste för oss idag
 
NU ska räkningarna betalas, disken diskas och golvet dammsugas innan det bär av mot gymmet för ett pass med fröken Linda. Taggad till tusen!! Adjö.