Glossybox - the Stars and Stripes edition

 
this months glossybox, american style..
 
Igår hämtade jag ut den här månadens glossybox och jag blev som vanligt lika nyfiken på att få öppna och kika vad jag fått. Jag sa upp min prenumeration för någon månad sen men blev snabbt uppringd med ett erbjudande och sen har jag inte orkat säga upp prenumerationen igen, så nu är jag återigen fast med en ny glossybox varje månad. Riktigt kul men vi får se hur länge det håller.. Här är iallafall det jag fick denna månad:
 
1. Elizabeth mott - smooth shadow creamy eye pencil. En krämig ögonskuggspenna i geléform som är enkel att applicera och sitter hela dgen tack vare dess vattenfasta formula. 
Denna kan jag faktiskt se som en kommande favorit. Jag använder redan en beige eyeliner vid vattenlinjen för att öppna upp ögat och se lite piggare ut så denna ser jag fram emot att prova.
 
2. Bellapierre cosmetics - mineral lipstick. Bellapierre lanserar nya härliga färger med mineralläppstift som är gjorda av naturliga vaxer, mineralpigment och innehåller skyddande antioxidanter.
Jag är vanligtvis väldigt obekväm i läppstift men har alltid velat vänja mig och försöka så denna ska jag bannemig prova. Riktigt tuff färg dessutom. Lite mörkare och mer åt körsbärsröd än på bilden.
 
3. Seche vite - dry fast top coat. Världens mest prisade topplack som får ditt nagellack att torka snabbare, hålla längre och få en högglansig finish.
Jag brukar alltid bli otålig när man ska applicera topplack och råkar ofta kleta ut och förstöra vissa naglar för att jag inte kan sitta stil. Denna ska bli rolig att prova och se om det passar en rastlös människa som mig.
 
4. Teeez trend cosmetics - beautiful flat stiff brush. Sminkpensel i fantastisk snygg design som passar till både puder- och krämögonskuggor. Den ger ett fint resultat utan skarpa kanter tack vare borstens mjuka hår och runda form.
Jag som redan har en drös med penslar kan tycka att denna var lite onödig men insåg snabbt att mina tidigare penslar behöver fräschas till och uppgraderas så det ska bli kul att se om denna nya är bättre.
 
5. Mastey color protection - color protection beach spray. Denna vårdande saltvattenspray ger en snygg direkt-ur-havet-känsla och förstärker naturliga vågor och lockar. 
Jag är inget stort fan av saltvattenspray tyvärr och tyckte inte riktigt denna luktade lika gott som andra hårvårdsprodukter jag fått så hoppas den överraskar och kanske vänder mina åsikter om saltvattenspray.

Thursday morning

 
Breakfast this morning, eggs and iced coffee
 
God morgon! Hoppas ni sovit gott. Själv sov jag jätteoroligt och vaknade flera ggr. Inte kul att vakna på morgonen och känna sig tröttare än innan man gick och la sig. haha. Idag blir det jobb jobb och åter jobb. Inatt kommer äntligen mannen min hem så efter jobbet är det också massor som ska göras. Proppat schema för idag helt enkelt. Hoppas ni njuter av solen och får en härlig dag :)
 
 

Quick day

 
had a lot of work to do so I went by McDonalds for a quick lunch..
 
God afton! Idag har tiden verkligen rusat iväg. Jag sa till karln att jag skulle sysselsätta mig så jag slapp tänka på hur långt borta han är och hur mycket jag saknar honom. Idag blev det därför fullt upp och nästan stressigt. Började dagen kl.7 imorse med frukost framför datorn. Sen dess har det varit jobb jobb jobb hela dagen lång. Svängde förbi donken och köpte med mig lite lunch, ju snabbare desto bättre blev mitt motto för idag. Nu ska jag knapra i mig knäckebröd med ägg och se en film, måste försöka stressa ner. Hoppas ni får en fin kväll, puss <3