Monday Inspiration

 
 
God morgon! Hoppas ni fått en bra start på dagen och veckan trots det tråkiga vädret?!
Mitt mål den här veckan är att vara kreativ, både i jobb och vardag. Försöka hitta kreativa lösningar för det man vill ha och ta sig ur dem gamla nötta spåren. Lite nytänkande och omväxling är alltid bra!

Mobilblogg: Siljansnäs hotell och spa

Jisses va lugnande det har varit. Känner mig helt avslappnad och obrydd fast än jag har en hel del måsten där hemma.

Igår checkade vi in och fick först vårt kurbad. Riktigt härligt och avslappnade även om min Facebook-beroende mor inte kunde lägga ifrån sig telefonen. Haha. Efter badet var det dags för massage och jag var nära på att somna! Så otroligt skönt! 
När jag var klar hade gudarna hört mina böner och mamma som försökte uppdatera sin telefon hade glömt pinkod och blev därför utan Facebook resten av vistelsen! Haha. Hon fick låna min padda på kvällen för att inte bli tokig av abstinens.

Till middag bjöds det på amerikansk buffé och glass med jordgubbar till efterrätt. Mums. Vi satt där och pratade i någon timme eller två innan vi gick till rummet och slappade resten av kvällen. 

Imorse blev det frukostbuffé och sen fotspa. Perfekt avslutning kort sagt! Det har verkligen varit så jäkla härligt att bara få umgås med mamma och få slappna av och bli lite ompysslad. Tror att det blev uppskattat av mamma också!! :)

Nu ska vi till Falun för att låsa upp mammas mobil så hon kan stilla sin Facebook-abstinens och åka hem till Stockholm medan jag flyttstädar det sista i lägenheten, för imorgon lämnar jag nycklarna!!!Godis eller vitamintablett?

F's pappa kom hem från Kroatien för någon dag sen och hade med sin lite saker till oss, bl.a. godis som jag skulle få smaka. F som har sina rötter där har ju redan skaffat sig favoriter och berättade glatt vad alla mystiska påsar och förpackningar innehöll. Själv är jag något skeptisk till utländsk godis. Kina vet jag njuter av "godis" fyllt med fisk när sötsuget slår till exempelvis, bara det säger ju en del. Så när F började öpnna upp nån liten pillerburk som för mig såg ut som vitamintabletter var jag inte den snabbaste på att smaka. haha.
Provade dock en liten färgglad sak när han inte var hemma igår. Måste erkänna att den var god. Nästa test blir att smaka något som ser ut som små kolor. spännande! Har ni ätit något utländsk godis förut som kanske inte var som ni tänkt er?