Spray tan

 Idag mina damer och herrar ska jag och Linda prova på något nytt, nämligen Spray-tan. haha. Hennes kusin (tror jag) hade nyligen gjort det så nu tänkte vi prova vi med. Har aldrig gjort detta tidigare så vi är lite nervösa. Jag vaknade imorse efter mardrömmar om att ha blivit helt orange. haha. Så nu har jag förberett mig med en dusch, body-scrub, insmorning och mörka kläder som inte skaver. Men det enda jag kan tänka på är avsnittet i vänner när Ross misslyckas TOTALT. Skulle lätt kunna ske för mig också! 
Nu ska jag äta lunch, men det kommer en update i eftermiddag ;)
 

Skönhetsbibeln

 
Den här boken fick jag i födelsedagspresent av min pojkväns mamma, och jag älskar den. Den är fylld med fakta och tips om skönhet. Bland annat recept på hemmagjorda ansiktsmasker, tips på hur du får till den perfekta sotningen eller hur du får fast lösögonfransarna på bästa sätt, fakta kring det första sminket osv. Jag kan enkelt plocka fram denna och bara bläddra mig igenom kapitel efter kapitel. Alltid lika kul att lära sig något nytt.
Finns att köpa hos Adlibris HÄR.
 

Wanted: NLY shoes

Jag sökte runt på Nelly.com efter klänningar och playsuits när jag hittade dessa.. Nu kan jag inte sluta tänka på dom. Jag har en del klackskor gömda här hemma men känns ändå som att jag behöver fler. Jag behöver uppdatera skoförrådet liksom. Och dessa skulle passa perfekt. Synd bara att man är helt pank den här sommaren.
HÄR hittar ni skorna!