Roadtrip in pictures

 
here are som pictures from our trip to Norrköping this weekend..
 
Hej på er! Jag sitter just nu och väntar på att en hantverkare i vårt badrum ska bli klar så jag och F kan åka iväg och handla etc. Så tills dess kom jag på att jag har bilder sen helgen att visa. Vi åkte ner tidigt i lördags för att hälsa på Lollan och Joel och var framme vid lunch. Blev en tur på stan, lite ceasarsallad till lunch och småshopping. På kvällen blev det en runda på krogen med Filips gamla klass och det är alltid lika kul att få ett ansikte på de människor han brukar tala om. I söndags sov vi ut ordentligt och gick sen till Lingonfabriken för att äta brunch. Himmel så gott det var. Fanns verkligen allt möjligt men jag kom tyvärr bara ihåg att fota första tallriken innan koncentrationen hamnade på att få i sig all mat. MUMS. Så är ni i Norrköping en söndag mellan kl.11 - 15 så måste ni äta brung på Lingonfabriken. Vid fem satte vi oss i bilen och körde tillbaka till Falun. Var skönare än väntat att få sova i sin egen säng ska jag tala om. 
 
Nu ska vi springa iväg och hämta ut kaffepatroner (ÄNTLIGEN). Kram på er!
 
 
 

Roadtrip to Norrköping

Hejsan!
Tidigt imorse tog jag och karln vårt pick och pack till bilen och åkte mot Norrköping. Vi hälsar på fina Lojsan och Joel, ser Filips gamla hoods och slår klackarna i taket innan vi imorgon hänger och slänger en stund innan det blir färd tillbaka till Falun! 
Hoppas ni får en fantastisk lördag! Roadtrip.. Karl Pilkington in my heart

Jag och min fina man har nyligen börjat kolla på "An idiot abroad". Detta är en komisk dokumentär som F och hans pappa alltid refererar till som helt fantastisk! Nu äntligen har jag sett första säsongen och jag ÄLSKAR Karl Pilkington. Denna herre är nämligen väldigt tveksam till allt. Han har otroligt speciella åsikter och tycker inte om att testa nya saker. 
I denna serie tvingar dem honom praktiskt taget att bo i nya miljöer, träffa nya människor och göra nya saker vilket som ni hör inte är till hans stora förtjusning. haha. Serien är helt fantastisk och vi har precis börjat titta på säsong två. Här har ni trailern men jag råder er starkt att titta på HELA serien för den är helt fantastisk!
 
 
 
 
 
An idiot abroad - Karl Pilkington - best series ever - comedy