Sunday mode on

 
My morning right now. Love it.
 
God morgon. Bilden visar ganska exakt hur vi har det här hemma just nu. Mina latmaskar snarkar i takt medan jag dricker kaffe, läser bloggar och kollar serie. Så mysigt. Solen skiner dessutom (plus på den) så jag har fönstret öppet och hör fågelkvitter. Bättre än såhär kan det nog inte bli en söndagsmorgon. Eller jo. Lite frukost på sängen hade varit gott. Otroligt hungirg just nu ;) Idag blir det en lugn dag hemma och jag håller tummarna för att solen skiner hela dagen så vi får några timmar ute i trädgården. NU blir det mer kaffe, puss på er!
 

Avengers: age of Ultron

 
yesterday's movie
 
God kväll. Här regnar det vilket dragit ner mitt humör. Jag påverkas otroligt mycket av vädret så en kväll i sängen med film, glass och vovven som sällskap blir perfekt för idag. F ska nämligen iväg på födelsedagsfirande för en klasskompis så det blir jag och monstret ikväll.
Igår förövrigt var det dags för dejt med F. Som jag längtat. Det var ett tag sen senast så vilddjuret var hos svärmor medan vi klädde upp oss och gick ut och åt. Det blev en smarrig hamburgare på Kopparhatten innan vi knallade över till bion och såg filmen ovan, Avengers. Så himla bra. Det hände något hela tiden och jag glömde helt bort tiden. Riktigt spännande och de fanns även en hel del skämt. En riktigt bra filmupplevelse, bortsett från den otroligt varma biosalongen på slutet. Min pollypåse smälte lite i knät. haha. Allt som allt en otroligt lyckad kväll med älsklingen! <3
 
 
avengers - bio - cinema - datenight - dejt - marvel

Outdoor inspiration

 
Some amazing inspiration from IKEA. Time for a makeover!
 
Hej på er och ursäkta tystnaden. Jag har varit sjukskriven sen början på april (inget allvarligt eller livshotande) och är tillbaka på jobb och vardag igen på måndag. Det riktigt kliar i fingrarna efter dessa veckors stillasittande så det ska bli skönt att få komma igång igen. 
 
Det har blivit en del inspirationsletande senaste tiden och med allt som händer här just nu så är det dags att rusta upp och få igång en riktig makeover här hemma. Eftersom värmen och våren äntligen kommit så är det utsidan som står först på tur och efter att ha spånat igenom IKEA's inspirationsgalleri verkligen skriker det inombords efter att få spendera lite pengar och få ordning här ute. Vet inte om det är tur eller otur att det är löning imorgon ;) hehe. Får försöka sova på saken och se till att inte hela lönen flyger iväg. Puss på er och trevlig kväll!