Gott nytt år!


Hej vänner!
Igår checkade vi in här på Åkerblads i Tällberg och checkar ut den 2a. Allt är så mysigt och perfekt hittills så vi ser verkligen fram emot kvällen :)

Hoppas ni får ett fantastiskt nyårsfirande och en bra start på det nya året. Ta det lugnt med fyrverkerierna bara, tänk på de omkring dig och alla rädda husdjur.

Gott nytt år!! 

new yrar

Åkerblads weekend

Jag och Filip har pratat länge om att åka bort över nyår, och då helst utomlands. Vi tänkte sen om och slog till på en 3nätters weekend på Åkerblads i Tällberg här i Dalarna. 
 
Bilder lånade från Google 
 
Hej vänner!
 
Över nyår har jag och mannen min bokat in hos på Åkerblads i Tällberg och idag åker vi. Tre nätter, massor av mat och även en spabehandling. Kommer bli helt fantastiskt. Vi är inte mycket för allt ståhej som brukar bli kring högtiderna så det känns enklare och mer värt tiden att åka iväg bara vi två och få lite kvalitetstid. Extra skönt när det varit två intensiva veckor kring jul :)
 
Vad har ni för planer för nyår??
 
 
 

Ferrys

I lördags kom mina syskon och min styvpappa på besök så jag mötte upp dom i stan för lite lunch innan vi åkte hem till mig. Och efter olika recensioner bestämde vi oss för att testa den nya restaurangen Ferrys.
 

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra efter julens alla härligheter och att ni är redo för det nya året.

I lördags kom ännu fler familjemedlemmar på besök och vi tog en lunch på Ferrys i stan. Har hört så blandade recensioner om deras mat och service så det var på tiden att få en egen uppfattning. De är riktigt fint inrett, maten var god (inget märkvärdigt) men vi fick tyvärr vänta alldeles för länge på maten trots lite folk. Så tyvärr är detta inte ett förstahandsval i framtiden.

På tal om lunch ska jag slänga ihop nåt för magen kurrar. Kram på er!