Candy from Shanghai

 
some sweets from Shanghai
 
F var i Shanghai förra veckan och hälsade på sin pappa. När han kom hem hade han tagit med sig lite olika saker, bl.a. godis. Eller, jag vet inte om man kan kalla det godis riktigt. Sjögräskex.. mjölkbollar.. Det blir lite smaktest här hemma till helgen så lovar jag att ge er en recension efter. Läskigt!
 

 
F was in Shanghai last week to visit his father. When he came home he had brought some different things with him, including candy. Or, I dont know if you can call it candy really. Seaweed crackers .. milk balls .. we will have a little tasting here this weekend so I promise to give you a review afterwards. Scary!
 

Holy Taco

 
Tacobar got some good stuff. yum.
 
I söndags tog jag och lillasyster med oss Linda till kupolen i Borlänge för lite shopping, men kring lunchtid krävs det energi så vi köpte lite mat på Tacobar. Har inte ätit på Tacobar sen det fanns hemma i Täby Centrum, cirka 6 år sen kanske. Så när jag såg att det fanns Soft tacos på menyn slog jag till. Jisses säger jag bara. Måste vara min absoluta favoriträtt då det är så enkelt att variera. I deras soft taco-meny får man tre små tacos i mjuka bröd där man kan välja två tacos i en smak och den tredje i en annan. Jag testade Pink Taco och bbq-taco. MUMS. Pink taco innehöll picklad rödlök som påminde om den Linda brukar göra. Har suktat efter mer sen dess så på fredag blir det Tacokväll och fredagsmys utan dess like här hemma. Tips Tips Tips, besök tacobar och beställ deras soft taco meny (om ni inte har samma talang som Linda och kan trolla fram det hemma). Riktigt gott!
 
 

Söndag med tjejerna

 
Miss you like crazy.. 
 
Hej på er! Det har varit väldigt tomt här inne (förlåt för det) men som vanligt har inspirationen och motivationen försvunnit den här veckan. Det är full rulle på jobbet, F är fortfarande bortrest och vädret skiftar mellan slaskigt och kallt. Tack och lov kom lillasyster hit i fredags och jag fick nyss meddelande från F om att han snart åker till flygplatsen för att komma hem igen. Tjohoo. Saknar honom fruktansvärt mycket just nu! 
 
För att fördriva tiden och få lite rolig kvalitetstid med lillasyster så ska vi idag besöka kupolen! Hon är på jakt efter kläder och jag tycker mest det är kul att kika i butiker efter inspiration. Vi tar även med oss Linda så det blir en heldag med tjejerna :) Riktigt mysigt! Nu ska jag klämma i mig en till kärleksmums som jag och systeryster bakade igår och sen åker vi. Hoppas ni får en mysig söndag!