Sista januari


Snaps from my morning

God morgon! Det märks att man börjat få in rutinerna igen för kl.7 imorse var jag klarvaken. Kollade lite snabbt på mobilen och vred mig lite innan jag lyckades somna om, tack och lov. När klockan sen närmade sig nio klev jag upp för att ta en promenad med salsa och skotta lite. Sen dess har både jag och odjuret legat i soffan framför Nyhetsmorgon. Otroligt mysigt. Vi har inga planer för dagen men gissar att det blir en fix hemma som inte hunnits med under veckan. Vad har ni för planer? :)


Time for a shower

 
Our little monster needed a shower
 
För någon vecka sen var det dags för vilddjuret att ta en dusch. Eftersom hon inte fäller någon päls och den även tar med sig det mesta in från promenaderna så blir hon skitig ganska snabbt. Och när hon är så bortskämd som hon är (vara i soffan, sängen osv.) så är det behövligt med en dusch då och då för att slippa allt skit. 
Hon är vanligtvis lite fluffig och vågig i pälsen men så fort hon blir blöt ser hon ut som en liten råtta. haha. Så ynklig liten tjej, och hon försöker nog spela lite oskyldig för att få komma ur badkaret tidigare. Hon blir desto lyckligare när hon är klar och springer gärna runt i heeeeela lägenheten för att torka, stryker sig mot soffan, rullar runt i sängen och på mattorna. Så det gäller att ha städat innan ;)
 
 

Linas matkasse

 
Two of the last weeks amazing recipes from Linas matkasse
 
Här har ni två av sista veckans rätter som kom med Linas matkasse (för två). Jag måste säga att jag är otroligt nöjd med deras kassar och inte nog med att det alltid kommer nya spännande recept så passar det även utmärkt hos oss när man inte hinner planera alla middagar och då redan har recept och matvaror hemma. Jag kan ärligt säga att vi sparat in någon tusenlapp per månad på detta när impulsköpen och snabbmaten valts bort, så har ni funderat eller är intresserade tycker jag verkligen att ni ska testa! Några recept har vi även lagat flera ggr efteråt så jag tänkte försöka lägga upp några recept här när dom lagas igen här hemma :)
 
Här hittar ni deras hemsida om ni själva vill testa!