Streets of Gävle

 
Beautiful weather yesterday
 
God morgon! Ännu en tidig morgon och måndag. Känns så konstigt att vakna upp här hemma med familjen på en måndag.. Var ett tag sen det hände. Kan även vara så att det är sista gången innan det är dags för dom att flytta ut (huset såldes för någon månad sen). Idag ska jag även besöka min gamla gymnasieskola med jobbet så det känns verkligen som man tagit sig tillbaka några år. Väldigt konstig känsla.
Igår var jag som sagt i Gävle och hälsade på storasyster och fick även äran att träffa lillasyster som varit där över helgen. Vi hade tur att få riktigt fint väder och tog en mysig promenad i solen innan vi gick lite på stan. Kvalitetstid när den är som bäst! Nu ska jag slänga i mig frukosten och sen ut med mammas lilla odjur. Puss på er!
 
 

Lazy saturday

 
some coffee in the sun yesterday
 
God morgon! Igår blev det en lugn och mysig dag hemma med lilla familjen. En promenad i skogen, lunch i soffan, lite kaffe på altanen... Ja men ni fattar. En riktigt mysig dag utan måsten. Idag däremot är tempot helt annat. Halv sju klev jag upp och sitter nu färdigpackad och klar för att bege mig till Gävle. Där blir det några timmars kvalitetstid med systrarna innan jag tar lillasyster i sällskap till Stockholm. Jag har nämligen i uppdrag att hämta mammas lilla bebis till odjur nu när hon är i Thailand och imorgon har jag även jobb i stlm, så det bev två flugor i en smäll så att säga. Är tillbaka imorgon eftermiddag med en hund i bagaget. Får se vad vårt lilla odjur tycker om det ;)
Men NU, kaffe med mannen min innan jag far iväg. Hoppas ni får en härlig söndag!