Semester bokad!

 
 
Semestern är bokad!!! Igår efter jobbet åkte jag hem till bästa L för att boka vår semester, och nu är flygbiljetterna bokade och betalda :) lycklig tjej* Så i slutet av Juli flyger jag och Filip ner till Barcelona med 2 fantastiska vänner för en veckas härlig semester! Kan knappt bärga mig. Jag har varit i Barcelona två ggr tidigare och älskade det så det ska bli kul att få se denna vackra stad ännu en gång! Vi har även planer på att bo hos Wifey en natt och även åka till Andorra någon dag, så det lär bli en händelserik och minnesvärd semester.
 
Har ni några tips på vad vi kan se, göra eller äta när vi är där får ni gärna kommentera! 
xx, Madeleine
Barcelona - andorra - travel - vacation

Friday, yay!

 
 
 
Hej på er! Kan ni förstå att det äääntligen är fredag igen? :) Som jag längtat. Ja inte för att jag hatar mina vardagar, utan mer för att vi har en massa mysiga aktiviteter inplanerade och jag behöver några extra timmars sömn. Imorse när jag cyklade hit var det riktigt kallt och ruggigt men nu skiner faktiskt solen fram mellan molnen. Så härligt!
 
Idag blir det troligtvis lite flygbiljetter bokade och sen en bio dejt men mannen min. En riktigt bra fredag med andra ord.
xx, Madeleine

Avokado craving


Hej denna kalla torsdag! Att cykla till jobbet imorse var inte kul ska jag tala om. Svinkallt och duggregn är ingen härlig kombo. Försöker värma mig med kaffe och filt just nu på kontoret. Längtar till lunchen = pannkakstorsdag!

Ovan ser ni förresten min nya craving och frukost senaste dagarna. Fazer rågmust som bröd och mosad avokado med lite flingsalt! Mums! Så enkelt och gott. En kopp kaffe till och morgonen är räddad. 

xx, Madeleine