Sunday Routin

 
Hej Vänner!
 
Det är söndag och imorgon är det tillbaka till vardagen igen. Hoppas ni haft en härlig helg och är redo för ännu en vecka.
Själv har jag infört en ny rutin på söndagskvällarna, nämligen en timme att skämma bort "mig själv". Min hy blir extremt torr på vintern så det hela började med att jag lovade mig själv en riktigt återfuktande ansiktsbehandling en gång i veckan för att råda bot på min torra hy. Det har därefter blivit en timme varje söndagskväll då jag tvättar och skrubbar ansiktet, har ansiktsmask, bleker tänderna, oljar in torra partier som armbågar och nagelband och sen njuter med lite tända ljus innan allt ska tvättas bort och smörjas in en sista gång.
Det är en timmes välbehövd tid för mig själv där jag kan rå om min hy och bara få tänka på mig. 
Har ni inte en egen rutin som denna så är mitt tips att skaffa er en. Det har blivit en stund jag längtar efter hela veckan men som jag inte riktigt hinner eller tar mig tid till förens det är söndag. Passar mig perfekt :)
Nu ska allt tvättas av och smörjas in en sista gång innan det är dags för Farmen!
 
xx, Madeleine
 

Birthday dinner

 
Hej Babes!
 
Vi var ju ut och åt middag på Blackstone Steackhouse på Filips födelsedag, och detta ovan var lite av det som beställdes in. Jag och Filip höll oss till kött som stektes på lavasten medan de andra tog varsin pizza i olika varianter. Lika gott som alltid men jag börjar sukta efter nått nytt. Menyn är enkel, går att variera men man kan snabbt ha testat det mesta. I höstas hade de en säsongsmeny som var på besök, en trerätters med hösttema som smakade fantastiskt. Och gissa vad? De har precis släppt en ny trerätters meny!! Vilken tur att jag har lite planer för kommande månaden då det passar perfekt med en middag på stan. Bordet är redan bokat ;)
 
xx, Madeleine 
 
 
 
 

This is Sweden

 
 
Hej vänner! 
 
Denna film har jag snubblat över lite då och då senaste veckan och tänkte att jag kan dela med mig av till er. Jag tycker den är fin och fångar väldigt fina miljöer och delar i Sverige, men mycket saknas. Det finns städer och människor som är så typiska Sverige. Vi har kultur och tradition som kan visas bättre. Vi har så mycket innovation och miljömedvetenhet... Ja det finns en del jag önskar fanns med, men sammantaget så är det en fin film trots allt :)
 
xx, Madeleine