TIPS: Studentklänning

1.NA-KD / 2.Zara / 3.H&M / 4.H&M / 5.NA-KD / 6.H&M / 7.NA-KD
 
Hej på er! På fredag är det äntligen sista dagen på terminen för de som studerar högskola eller universitet. Och nästa vecka är det sommarlov för de som går grundskola eller gymnasiet. Kan ni tänka er, snart är det sommarlov och semester! Och vädret verkar hålla med för idag bjöds det på 28 grader här i Falun. Svettigt att cykla hem ska jag tala om.
 
Men för er som tar studenten tänkte jag här bjuda på lite sista minuten tips på fina klänningar. Klänningen jag hade på min student var perfekt där och då för jag kände mig bekväm och otroligt fin. Men skulle jag välja klänning idag hade jag valt något helt annat och troligtvis mer i stil med de klänningar ni ser ovan. Hur som helst hoppas jag att ni inte stressar upp för mycket. Det är en viktig dag men såhär några år senare minns jag tydligare vilka jag firade med och hur glad jag var, än vad jag hade på mig.
 
xx, Madeleine
 
avslutning - examen - klänning - klänningar - skolavslutning - sommar - student - studenten

2016-05-24Hej på er! Det är så mycket på gång just nu att mitt fokus är väldigt splittrat. Jag har helt tappat uppfattningen om vilken dag det är då mina dagar numera är så lika.. Jobb jobb och jobb. 

Nästa vecka tar min älskling examen! Tiden går så fort och jag är så enormt stolt över honom. Ska bli spännande att se vad framtiden bjuder på :)

xx, Madeleine 

Saknar mitt monster

 
Saknaden efter denna hårboll är enorm! Filip skriver sitt examensarbete just nu för att om cirka två veckor ta sin examen! Tiden går så sjukt fort och jag är SÅ stolt över honom. Min duktiga kille! 
Men eftersom vi båda är borta större delen av dagarna har F's mormor erbjudit sig att passa vårt monster om dagarna, så tacksamma över detta. Och för att slippa köra odjuret fram och tillbaka morgon och kväll har hon därför haft sleepover hos svärmor och F's mormor senaste nätterna.. Men detta tär på mitt mamma-hjärta kan jag tala om för nu saknar jag henne något enormt. Jag får stå ut någon dag till för på fredagkväll är hon tillbaka!! :)
 
Vad saknar jag då?
Morgonpromenader i skogen..
Klia Salsas mage i soffan..
Bli utstirrad när man äter..
Hur hon tvättar skägget på mattan, soffan, i sängen...
Hennes glädjeskutt och skall när man kommer hem från jobbet..
.. och även ser henne skutta framför fönstret i hallen när man cyklar in på uppfarten..
Att hon fiser nedanför soffan och "diskret" smyger därifrån innan lukten slår till..
..och mycket mycket mer!
 
Sa jag att jag längtar till fredag!?
xx, Madeleine