10 Travel Essentials

Hej mina älsklingar! Jag kom på mig själv med att packa inför mitt flyg till Sverige att jag har en lista på saker jag alltid har i mitt handbagage. Så varför inte dela den listan med er och inspirera er lite, och kanske även få lite tips från er på vad NI har med er i handbagaget när ni reser.
 
 
1.Häxan // 2.Öronproppar // 3.Handsprit // 4.Poncho // 5.Nackkudde // 6.Handcreme // 7.Powerbank // 8.Ansiktsspray // 9.Anteckningsblock
 
 
10 Måsten för resan och handbagaget:
1. Nackkudde. Jag måste ha detta för att kunna somna på flyg. Nackstöden som finns ger ju inget stöd om man faller åt sidan. Jag har faktiskt ett uppblåsbart jag haft med mig senaste åren, men detta från Muji har jag varit så sugen på att köpa. 
2. Öronproppar. Man vet aldrig vilka man hamnar bredvid eller omkring på planet. Så ett par hörlurar kan vara otroligt skönt för att stänga ute oväsen.
3. Hörlurar. Nerladdade musiklistor och podcasts är skönt att kunna lyssna på, så glöm inte dina hörlurar.
4. Handcreme. Jag blir lätt torr om händerna, så en handcreme är alltid skönt att ha med sig.
5. Sjal eller poncho. Jag tycker alltid att det brukar vara så kallt på planen. Och det passar även om man vill "gömma sig" när man sover.
6. Penna och block. Detta har jag alltid med mig, både för mina älskade listor och för ideer jag får till bloggen. Men ett block och penna kan bli användbart i många situationer.
7. Bok. Camilla Läckberg släpper ju sin bok Häxan dagen innan jag flyger till Kina, så gissa om jag är sugen på att köpa den. Men annars tar jag gärna med mig en bok i pocketformat som är lättare att klämma ner.
8. Powerbank. Vem har inte råkat ut för en urladdad mobil?! En powerbank är ett måste om man inte vill släpa med sig sin laddare och leta eluttag. 
9. Ansiktsspray. För långa flygningar när ansiktet känns lite torrt är detta ett mirakel.
10. Handsprit. Jag har ALLTID med mig detta i handväskan oavsett vad jag gör, men definitivt på resor när man kanske måste besöka allmänna toaletter. 
 
Så förutom pass, mobil och flygbiljett så är detta mina måsten för handbagaget när jag reser. Ibland kan det även vara bra att ha våtservetter nära till hands, så har ni plats för det ta med det!
Jag hoppas detta hjälper några av er inför resan eller iallafall ger er lite tips och inspiration för vad som passar er. Kommentera gärna vad ni alltid tar med er i handbagaget när ni reser :)
 
xx, Madeleine
a list - en lista - essentials - handbagage - handluggage - resa - resekit - travel