Formula 1 Grand Prix

Hej vänner! Jag är officiellt tillbaka i Shanghai, och jag har till och med registrerat mig hos polisen (som man alltid ska) så nu är jag på plats. Flygningen gick bra men jag kunde bara sova någon timme och eftersom jag landade ungefär halv åtta på morgonen igår (söndag) så var det bara att hålla sig vaken för att vända dygnen rätt. Jag lyckades dock väldigt bra och kämpade mig igenom huvudvärken, så imorse var jag tillbaka på Shanghai tid och redo för nya äventyr. Och en månad ifrån Filip gjorde att jag inte ville missa en minut med honom. Äntligen säger jag bara, som jag längtat efter den mannen! ♥
 
Jag kan ju även nämna att för att hålla mig vaken var det skönt att vara sysselsatt, så det var tur att vi hade biljetter till Formula 1 Grand Prix. Det var otroligt häftigt, även för mig som inte är så insatt i bilsport (inte ALLS med andra ord). Men att vara på plats med alla människor, höra bilarna när dom susar förbi och se deras depåstopp, fantastiskt! 
 
 
Vi satt alltså typ precis vid mållinjen och kunde se alla depåstopps. Så häftigt!
 
 
Ni ser ju läktaren som sträcker sig ända dit bort, så otroligt mycket folk. Och notera gärna reklamen ovanför banan "when you drive, don't drink". Inte innan heller hoppas man ju!
 
 
Jag och min älskling, äntligen återförenade efter 1 månad (bild från min instagram @mjaensson)
 
Så nu kan jag checka av Formula 1 Grand Prix från min lista "att göra innan jag dör". Har ni möjlighet att gå nån gång så gör det!
 
xx, Madeleine
formel 1 - formula 1 grand prix - grand prix - shanghai