Fredagsfilm #4

 
Nu är det fredag! Och denna gång blir det ett tips på serie som jag och F älskar, Taboo. Den har legat på listan ett tag och vi har även haft serien liggandes här hemma på skrivbordet jag vet inte hur länge. Till slut fick vi tummen ur och bestämde oss för att se den, och bara några kvällar senare var vi klara med hela säsongen. haha. Det är lite mörk och speciell men så otroligt bra. Dessutom är "mitt frikort" Tom Hardy huvudroll! Så jäkla bra!
 
Serien handlar om en man som tros vara död sen flera år tillbaka, men som kommer tillbaka till London när nyheten om hans fars död når honom. Han bestämmer sig för att bygga upp sin fars fraktföretag, men det visar sig vara många som är emot honom och göra allt för att se honom misslyckas.
 
 
xx, Madeleine
 
friday movie - movie - serie - series - taboo - tom hardy

9 Instagram Accounts to Follow

Hej vänner! För mig är Instagram nog en av de platser jag finner mest inspiration på. Allt från kläder, produkter att testa och snygga frisyrer, till platser jag vill resa till, hur jag ska testa ta bilder, mat att testa osv. Det är oändligt! Jag tänkte därför dela med mig av mina favoritkonton på instagram som jag följer!

Klickar ni på bilderna kommer ni även in på deras konton direkt, fiffigt va?! ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och HÄR har ni självklart mitt konto om ni skulle missat det ;)
xx, Madeleine
follow - inspiration - insta - instagram - tips