8 Things to do for Valentines day

Imorgon är det alla hjärtans dag och oavsett om ni ska fira eller inte så tänkte jag dela med mig av lite tips på saker att göra. Alla sakerna kan göras med partner, vänner, familj eller själv så det är helt upp till var och en :)
 
 
1. Laga middag. Något jag alltid föredragit på alla hjärtans dag har varit att laga en god middag. Ett ypperligt tillfälle att laga sin favoriträtt, duka upp med tända ljus och mysa framför en bra film eller serie. Är du inte så sugen på att själv stå i köket kanske ni kan laga tillsammans. Eller varför inte bara beställa hem något du verkligen tycker om och bara njuta?!
 
2. Mysa framför film. Denna punkt uppfyller jag i stort sett varje år. Vad kan vara bättre än att mysa ner sig hemma med lite gott snask och se en film. Helst en romantisk drama som får tårarna att spruta, men vill man tänka på annat kanske en skräckis eller action kan vara att föredra ;)
 
3. Gå på bio. En klassiker för alla som kanske bestämt sig för att gå ut på dejt just denna kväll. Jag älskar att gå på bio, äta popcorn och få mysa ner mig i en mörk biosalong. 
 
 
4. Klä upp dig. För att själv komma i stämning kan det vara roligt att klä upp sig. Även om du är själv hemma så kan det göra mycket för humöret att göra sig lite extra fin dagen till ära.
 
5. Ge bort present/er. Absolut inte nödvändigt, men det behöver ju inte vara något stort eller dyrt. Varför inte göra ett litet kit och ge bort till de du tycker om. Samla ihop saker som är rosa, med hjärtan eller som betyder något för den som får presenten. Eller varför inte göra något så enkelt som ett liten kort och knyta på en ros till någon?!
 
6. Baka något gott. Kanske är det dags att ynna dig det där bakverket du länge suktat efter?! Baka det du är sugen på och njut själv eller bjud andra!! 
 
7. Skicka kärlekssms. Kanske den enklaste men bästa att göra just denna dag. Skicka en liten kärleksförklaring till nära och kära. För vem vill inte få lite kärlek en dag som denna?!
 
8. Göra något för någon annan. Denna punkt är något som man borde göra varje dag. Det kan vara så litet som att hjälpa någon, betala för någon eller något som visar på omtanke för en annan person. Varför inte utmana dig själv att under hela dagen försöka göra så många saker för andra människor som möjligt?!
 
 
 
 
Nu hoppas jag att ni får en fantastisk dag oavsett hur ni spenderar den! ♥
xx, Madeleine
 
 
alla hjärtans dag - valentines day