Sunday fika

Hej babes! Det har varit en otroligt slö dag för oss idag. En lång sovmorgon, youtube och lunch i sängen innan vi tog oss i kragen och gick ut för att njuta av det fina vädret. Sol och 15 grader! Vi tog en taxi till Nordic fika som vi hört skulle ha ett bra utbud samt lite fika att njuta av. Men när taxin släppt av oss och vi efter 10 minuters irrande äntligen hamnade rätt så hade de stängt... Vi tog oss då vidare till Fika Sweden istället och njöt av en fika där. Semla och latte! Helt perfekt :) Vi passade även på att köpa med oss chokladbollar hem till familjen :) Caféet är dessutom inte allt för långt ifrån där vi bor så det blev en härlig promenad hem i solens sista strålar. 
 
 
Caféet är otroligt mysigt och har många av de svenska klassiska bakverken. Jag slog till på en semla, och den var efterlängtad. Facebookflödet nu i februari kryllar ju av semlor och olika varianter som ni i Sverige får njuta av. Så det var en liten befrielse att själv få smaka på denna goding. Filip tog en foccaccia med kyckling som han njöt av. haha. Han har aldrig saknat en redig smörgås så mycket som nu sa han ;) Vi var två nöjda kunder! Det är ett väldigt trevligt café med många svenskar och härlig atmosfär, så är du sugen på svensk fika ska du definitivt komma hit!
 
 
En trött tjej bärandes på de värdefulla chokladbollarna. haha. 
 
 
Filip är ju alltid lika villig att vara med på kort.. ;)
 
 
När man kommit in i vårt compound eller område så möts man av detta fina vattenfall. Det är riktigt mysigt och välkomnande :)
 
 
Bakom vattenfallet finns denna lilla park. Jag ser fram emot att sitta här i solen och läsa när värmen kommer :)
 
xx, Madeleine
 
 
 
fika - lifestyleblogger - semla - shanghai - sunday fika
Anonym

Va fint det ser ut !

Svar: Ja det är ett riktigt fint område vi bor i :)
Madeleine Jansson