THAT kind of day

 
Hej babes! Alltså det är DEN tiden på månaden just nu och jag är så deppig. Ena sekunden känner jag mig ganska glad och i nästa får jag magont och känner mig ynkligast på jorden. Imorse bad Filip mig hänga fram hans skjortor som ska till kemtvätten idag, och sen hör han av sig och säger plötsligt att de kommer nu på morgonen för att hämta kläderna men måste få betalt samtidigt. Jag har inga lösa pengar på mig så det enda jag behövt göra var att gå till närmsta bankomat (5min promenad) och ta ut pengar. Men alltså jag bröt typ ihop. Det kändes så jäkla jobbigt alltihop så jag ville bara krypa ner under täcket! haha. Allt löste sig och jag tog mig i kragen, men fy. Jag vet ju vad dessa "humörsvängningar" beror på men det är ändå så jobbigt när man inte känner sig som sig själv. Som tur är blir jag aldrig arg eller så, utan oftast bara ledsen och ynklig. 
 
Igår hade jag fixat en liten överraskning till F (som ni ser här nedan) och jag verkligen längtade tills han skulle komma hem så jag också kunde få smaka, he he. Men vet ni när han kom?? Kvart över 12 på natten! Asså. Jag somnade till slut och vaknade när han väl kom hem.. så besviken. Men "vi" ska nog äta dessa ikväll istället ;)
Hur har er dag varit hittills?
 
 
Hoppas ni har en bättre dag än mig! Puss på er
xx, Madeleine
 
Josefin Nilsson

Så gott det ser ut! Hoppas att du känner dig bättre snart igen :)

Svar: Jodå, nu mår jag mycket bättre! :)
Madeleine Jansson

Anonym

Va ledsen jag blir att läsa vad du skrev 😭hoppas att F hade en bra ursäkt,så gulligt o fint du gjort .Bamsekram från Lillemor

Svar: Ingen fara! Han skämmer bort mig resten av året så mig går det ingen nöd på! <3 Kram på dig!
Madeleine Jansson

Anonym

Skickar en stor kram till dig å F får kompensera dig med en stor dyr present😉 eftersom han kom sent