Veckans Filmer #6

 
God morgon! Jag har blivit lite trött på upplägget jag haft för mina filmtips, så nu ska vi testa något nytt och som förhoppningsvis ger en lite tydligare bild av filmerna :) Jag ska även börja lägga in länk till trailer om ni vill ta er en titt direkt och se om filmen är något för er. Jag vet att en trailer verkligen avgör för mig! Så nu hoppas jag att ni hittar något ni gillar bland denna veckas tre filmtips!
 
 
 
Jag har gått och väntat på att få se denna film ett tag men första gången vi skulle se den var skivan skadad och i otroligt dålig kvalité, men till slut fick jag se den. Det är en otroligt gripande berättelse och inblick i hur händelsen gick till. Dessa typer av filmer berörd mig alltid så mycket och jag kan inte låta bli att tänka mig in i hur jag själv skulle agerat. En väldigt gripande film!
Betyg 7 av 10, och här hittar ni trailer till filmen!
 
 
 
Jag kan inte riktigt förstå det själv men jag är otroligt svag för animerade filmer. Kung Fu Panda har inte riktigt falligt mig i smaken innan men på flyget hem från Hong Kong såg jag denna och den var så söt. Vem skulle inte vilja bo med massa pandor, njuta av mat och bara ta det lugnt?! haha. Den är ju väldigt lik de tidigare filmerna men extra plus för mig var att det är så många gulliga pandor med.
Betyg 6 av 10, och här hittar ni trailer! 
 
 
Filip fastnade för denna när vi var och kikade i filmbutiken, och den var faktiskt bättre än väntat. Netflix har lyckats göra några bra serier och filmer, men tyvärr var jag lite skeptisk till just denna pga. sci-fi inslagen. Men den var faktiskt väldigt intressant och spännande. Eftersom även Filip gillade denna kan den troligtvis vara något att se med pojkvännen ;)
Betyg 7 av 10, och här hittar ni en trailer.
 
 
xx, Madeleine
 
filmer - filmtips - tre filmtips - veckans filmer