Veckans Filmer #7

Hey you! Varför går veckorna så otroligt fort?! Jag hinner knappt med. Eftersom jag måste tillbaka till Sverige och söka nytt visum i början av mars så har nedräkningen nu officiellt börjat. Det känns så konstigt att få åka hem igen.. jag både längtar och fasar för det. Men tills dess ska vi göra det bästa av tiden :)
Här kommer veckans filmtips!
 
 
 
Vårt första biobesök, och det enda hittills, var för att se denna film. Bara att få gå på bio här i Shanghai var en upplevelse och filmen var riktigt bra. Jag är inget stort Star Wars fan tyvärr. Jag har sett filmerna och har väl den grundläggande kunskapen, men inte mer än så. Denna film tyckte jag dock var riktigt bra :) 
Betyg 8 av 10, och här har ni en trailer om ni inte sett filmen ännu. 
 
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna. Will Ferrell brukar verkligen få mig att skratta, men just denna film föll mig inte riktigt i smaken. Den hade sina komiska stunder och roliga skämt. En typiskt film för Will Ferrell, och alla andra här hemma skrattade gott. 
Betyg 6 av 10, och ni hittar en trailer här
 
 
 
Som det lilla Harry Potter fan jag är var väntan olidlig för denna film. Som grädde på moset har det varit Harry Potter maraton på HBOs kanal här hemma så vi har lyckats se i stort sett alla filmerna innan vi köpte denna och såg här hemma. Den är precis som de tidigare filmerna och så himla mysig och spännande. Jag blev inte besviken! :)
Betyg 8,5 av 10, och här har ni en trailer!
 
 
xx, Madeleine
 
bio - film - filmtips - trailer - veckans filmtips
Anonym

Vill skicka dig foton på Salsa men har du watsupp? Jag skickar nu till Filip o hoppas han visar dig dom, hon är så glad att vara hos oss i Falun ,Kram Lillemor

Svar: Jodå jag har WhatsApp. Men Filip har visat mig bilderna så det kommer fram på ett eller annat sätt :) Kram kram
Madeleine Jansson

Sara Lajka

OMG! Fantastic Beasts är ju helt underbar! Helt förälskad i den filmen! :D

Svar: Visst var den :) Så himla mysiga små varelser i den också!
Madeleine Jansson