TBT: Pictures from my phone

 Hej på er, jag passade på att rota igenom min hårddisk för någon dag sen och snubblade över min mapp med mobilbilder. Det är inte ens en bråkdel av dessa som sett dagens ljus utan det har alltid varit ett sätt för mig att minnas och se tillbaka. Som även denna gång. MEN jag tänkte att även ni kanske ville få en glimt in i vad jag har för bilder på mobilen och vad som fångats på bild genom året. Ha så kul ;)

 

 
1.En av mina första selfies, som jag har sparat i alla fall. Detta är från 2009 så jag gick mitt andra/tredje år på gymnasiet / 2.Efterom jag gick estet var det mycket klotter och kladd som gjordes dagligen på allt jag kom över. Detta är en av alla mina skisser som sen glömts bort / 3.Min älskade underbara och fantastiska lillasyster. Det är såhär jag ser henne, men i år fyller hon 19 och är någon centimeter längre än mig / 4.Jag och finaste vännen Hilding på en av många lektioner när tröttheten övergick till lek.

 

 1.Jag åkte och besökte Wifey på Mas Boronat i Spanien och fick efter måånga år återigen sitta på en hästrygg / 2.Jag och mitt hår har varit i många förändringar och faser genom åren (Slingade håret första gången vid 11/12 års ålder) och här var det långt blont hår som gällde. Lite för mycket av båda om jag fick välja idag / 3.Wifey och jag besökte Falu Gruva, klädda för äventyr / 4.Midsommar 2013 i Falun.

 

1.Mamma skaffade valp (Leo) och hälsade på mig i Falun. Han var en riktig liten lurvboll redan som liten / 2.Vi hälsade på kompisar i Karlskrona och passade på att festa till det, haha / 3.Min första egna (student)lägenhet. Jag flyttade in i januari 2013 och trivdes så jäkla bra. Kan ibland sakna lägenheten, men bara liiite / 4.Jag jobbade extra på Ica maxi medan jag studerade. Fantastiska kollegor och ett skönt jobb när man vill tjäna lite extra som student / 5.På besök hemma i Täby och som vanligt umgicks jag med vovvarna.

 

 1.December 2012 och jag har precis kommit hem från London. Snö och promenad med hundarna var helt ljuvligt efter ett halvår borta / 2.På tal om London är detta från toaletterna på Sketch. Riktigt häftiga! / 3.Detta var en vanlig shoppinglista för familjen jag jobbade och bodde hos i London. Ibland saknar jag dessa shoppingturer som gjordes varje fredag innan lunch / 4.På besök hemma med mys och kvalitetstid med bebisen.

 

 1.Jag verkligen älskade köket i London, så mysigt / 2.Familjen på väg till vandringssemester. Jag älskar mina syskon / 3.Juni 2014 tog jag och mina klasskompisar examen!!! / 4.mys med bebisen / 5.Malin, Bob och jag efter ett sista projektarbete!

 

 1.Sista inlämningen och vi var klara med vår utbildning!!! / 2.Linda, jag och wifey på bloggträff. Detta var även första gången jag och Linda träffades / 3.Min och F’s första dejt är definitivt minnesvärd, och detta är en del av den / 4.Och självklart en selfie vid en bajamaja på Peace&Love / 5.Jag och Malin på midsommar 2012 / 6.Lite grillning hemma hos Malin. Haha, och det är wifey ni ser där som hugger in ;)

 

 1.En av få träningsbilder som finns på mig. Haha. Men vem vill bli fotad svettig och röd när man tränar?! / 2.Jag i Barcelona december 2013 / 3.En vanlig bild från min första studentlägenhet jag delade med Frida / 4.Och en vanlig bild från min egna studentlägenhet. Jag älskade mitt fönster och de höga taket / 5.Ännu en badrumsselfie, och denna gång med långt mörkt hår. Antalet extensions som suttit i mitt hår genom åren, ojoj.

 

 1.En bild från mitt besök hos Wifey i Spanien. Haha / 2.och en till selfie, med kort mörkt hår. Denna frisyr saknar jag faktiskt ibland. Så enkel och fin. Men nej, tänker inte klippa kort på ett bra tag!!! Påminn mig gärna! / 3.Och en sista bild från när familjen var i Barcelona december 2013. Lägg märke till att jag och lillasyster har likadana kappor. "Great minds think alike" har jag hört! ;)