Fredagsfilm #2

Hej älskade ni! Det är äntligen fredag och en välbehövlig helg. Jag har varit så läskigt trött hela veckan och jag har verkligen haft svårt att hålla ögonen öppna ibland. Det är så läskigt när man inte känt så förut och inte vet hur man ska hantera det. Hittills har jag hinkat i mig kaffe, tagit korta promenader och bytt uppgift för att hålla igång hjärnan. Jag sover som vanligt på nätterna så det är inte dålig sömn det beror på, utan vi gissar att det är den extrema värmen som påverkar. Filip känner sig också seg, och inte så konstigt när vi har haft kring 40graders värme hela veckan. 
 
Men men, till något roligare. Fredagsfilm! Jag tänkte tipsa er om en film vi såg på HBO förra helgen av en slump men som vi båda fastnade för. 
 
 
Viggo Mortensen är huvudrollsinnehavare, och jag måste erkänna att jag saknat honom. haha. Filmen handlar om en pappa som uppfostrar sina barn ute i skogen med metoder som inte alla föräldrar skulle använda, om vi säger så. När barnens mamma sen dör vill de besöka hennes begravning så de blir tvugna att lämna sin trygga tillvaro i skogen. Mer säger jag inte men det är en otroligt fin och härlig film som även fick mig att fundera kring barnuppfostran! 
 
 
xx, Madeleine
 
filmtips - fredagsfilm - friday - friday movie - movie - movie tips - movies - veckans film - veckans filmtips