Four days in Zagreb, Croatia

Hej på er! Vi sitter just nu på flygplatsen på väg att boarda vårt flyg till Split efter fyra mysiga dagar här i Zagreb. Jag älskar Kroatien och att äntligen få se Zagreb och träffa Filips släktingar har varit fantastiskt! Nu är det dags för Split och segling längst kusten i en vecka! :)


I taxin i Shanghai påväg mot flygplatsen!
Älskade lilla Filip!
Banana split! 😋
Lilla meimei!
Fantastiska Zagreb

Dags at boarda planet! Puss på er!

xx, Madeleine 

Swedish Midsummer

God morgon älskade ni! Idag är det midsommar och det är första gången jag inte är hemma i Sverige faktiskt. I 25 år har jag alltid spenderat denna högtid hemma med våra svenska traditioner, men i år blir det ett försök här i Shanghai. Swedish Young Professionals sätter ihop årets midsommarevent och självklart ska vi gå. Vi kommer få svensk mat, dansa runt midsommarstången och ha blommar i håret. Så vi gör det så bra vi kan helt enkelt. Men först blir det en dag på kontoret för inte får vi ledigt inte, vi bor ju i Kina ;) hehe.
 
Men jag tänkte även flika in en fantastisk liten film som jag tycker sammanfattar vår svenska tradition otroligt bra!
And for you guys who don't know what the swedish midsummer is about or what craziness we swedes tend to do, here comes a short movie to show you! Enjoy! :) 
 
 
xx, Madeleine
 
holiday - midsummer - swedeinshanghai - sweden - swedeninchina - tradition

The Little Monster

Heej! Idag kan jag inte låta bli att tänka på vårt lilla monster hemma i Sverige! Jag saknar henne så otroligt mycket, och att få bilder lugnar saknaden för stunden när man vet att hon mår bra. Men i nästa stund önskar man att man var där hos henne och då blir saknaden värre. Det är hopplöst! Haha.


Hon bor ju hos våra bästa vänner i Uppsala vilket känns tryggt, och för någon vecka sen fick jag ett gäng bilder på vår lilla prinsessa! 


Såhär brukar knasbollen sova i soffan
Eller såhär!
Eller såhär! Att ha huvudet högt är ofta ett prio!
Hon gillar även att mysa!
Se så glad hon är! Underbart att få bo hos bästa vännerna!
Sötaste facet som finns är detta!!! Smälter när jag ser henne :)

xx, Madeleine